sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juoksentelua väreissä

Ilmoittauduimme naisen kanssa syyskuulle värijuoksuun, koska se on varmasti mukavaa ja järjettömän hauskaa. Mukavia ja järjettömän hauskoja asioita maailmapallolla ei voi tehdä liikaa! Näin joskus keväällä uutisjutun aiheesta ja päätin, että tuonne, jos vain järjestetään sopivan välimatkan päässä.
Värikästä kuultavaa taasen on piisi ja sen outo video, joka on tällä hetkellä tenavien mielestä lempijoikhu näiden ketkutuksesta ja svengaamisesta päätellen.

Oliko ennen vanhaan värejä ollenkaan? Kun valokuvien ollessa mustavalkoisia-aikaan eläneet kuolevat pois viimeinenkin, mistä voi varmistua siitä, että siihen aikaan ollut muitakin värejä kuin harmaa, musta ja valkoinen!? Niin niin, jotkut esineet, kipot ja kankaat, ei mene läpi, ne on voitu tehdä siihen aikaan jolloin värit keksittiin! 60- ja 70-lukukin oli suurimmaksi osaksi punaisen oranssia. Joku riikinkukko tai papukaija oli 1900-luvun alussa saletisti mustavalkoharmaa. Nih.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

50€ siihen, että saa juosta toisten seassa? Eipä idioottimaisempaa olekaan. Huvinsa kaikilla!
Tietysti värejä on ollut aiemmin, tyhmäkö olet?

Arttorius kirjoitti...

❤️

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Värijuoksu vaikuttaa hianolta ja varmasti kannattaa mennä. Siitä jää hienot fiilikset, uskoisin.

Näitä vastaavia juoksutapahtumia on alkanut ilmaantua ehkä enemmän kuin ennen, on kaikkee ekstremee ja sitten jotain mutajuoksutapahtumaakin on.

e l i n a kirjoitti...

Todellakin, järjetöntä ja hauskaa eli ihan todella hyvä idea! Mkin menisin, ellei lähimpänä meitä oleva juoksu sattuisi olemaan just laskettuna päivänä.. En välttis haluaisi synnyttää keskelle värijauhesotaa 😂 musta on huikeeta kun nykyään järjestetään kaiken näköisiä moisia hulluttelujuttuja, saa ihmiset tehdä hassuja asioita ja hyvän mielen itelleen! 😊😊

Arttorius kirjoitti...

Mutajuoksu on samana päivänä ymmärtääkseni samassa paikassa kuin tuo väri, mutta siihen en tahdo. Nuo kaikki on hyviä lisiä ns. vakavamielisiin juoksutapahtumiin. On varmasti kivaa ja just siksi kun on niin järjetöntä vailla mitään sen kummempaa tarkoitusta!

Apinajahevonen kirjoitti...

Näemmä värijuoksentelu oli viime viikonloppuna Pekingissä. Aika hurjalta näytti kaveri kuvissa juoksentelun jälkeen!

Arttorius kirjoitti...

Sun olisi pitänyt mennä myös, vaikka hienoon lopputulokseen nytkin päädyit :]

Apinajahevonen kirjoitti...

Joo ei ehtinyt kun juhannusneidot tuli kaappaamaan ;)