torstai 19. kesäkuuta 2014

Kauppalista

Mulla oli alkuillasta treffit treenieni jälkeen yhden kivan tsirbun ja kahden pikkutipun kanssa kylän marketin edessä, syy yhteishyökkäykseen yksivuotiaan akuutti tennaritarvis kun otuksen kengät on yhtäkkiä yllättäen kutistuneet.
Olin jättänyt kauppalistan täydennettäväksi tuvan pöydälle mikäli ihmiselle tulisi mieleen jotakin lisättävää. Olihan siihen lisätty kaikenlaista. Esimerkiksi porkkanan kohtaan oli piirretty porkkanaperhe, näillä luonnollisesti nimet nuolella osoittamaan. Tomaattien kohtaan oli piirretty poikapari, Gunnar & Johan från Hangö. Sama inhimillistäminen koski myös luumua, herkkusieniä(nää oli cowtypyjä Keski-Lännestä) ja joitakin muita hevi-osaston tuotteita. Oujee. Olisi tosi tylsää, jos elämä olisi tylsää!

Lapselle löytyi melko helposti kengät ja sovittaminenkin sujui. Oltiin jo valmiit jatkamaan eväspuolelle, mutta kaksivuotias näytti toisia kenkiä alahyllyllä joihin yksivuotias ihastui sekunnissa ja vaati saada hipelöitäväksi niitä. Eipä siinä, kokokin löytyi, otimme sittenkin ne. Näinköhän se menee tulevaisuudessakin, sisko osoittaa siskolleen jotakin ja isä maksaa. Sitten ne alkaa osoittelemaan toisilleen ferraria ja dimangeja, faija maksaa!

Harmi kun hukkasin sen kauppalistan, sen olisin halunnut säilyttää. Olisikohan se jäänyt kangaskassiin. Katson aamulla, hyvä uni odottaa.

4 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

Sun kauppalapputuunaajan sisko joskus teki kauppalistan pinkistä pitsipaperista. Sitä piti syynätä moneen kertaan,kaikki näki et onpa ukolla söpö kauppalista :(

Arttorius kirjoitti...

:/

Puskissa kirjoitti...

Lapset kasvaa hyppäyksittäin, olen huomannut. (Sekä henkisesti että fyysisesti.)

Arttorius kirjoitti...

En tiedä vielä tuosta henkisestä täällä mutta fyysisyys on joskus älytön vauhti! Kuten noi tossut, sopi ja istui vielä kuukausi takaperin mutta humps kun eilen olikin varpaat litissä. Olisi lenkkarit tai sandaalit hälle sopivat, mutta nyt ei ihan sandaaleilla selviä. Eikun kauppaan uusia hakemaan. Kohta ne muuttaa pois kotoa... Eiku.