keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Lintsillä

Joskus kotoaan on hyvä lähteä pois. Lähdin lounaan jälkeen tyttöjen kera Linnanmäelle katselemaan miltä siellä näyttää tänä kesänä. Väkeä oli säästä arvaten paljon, mutta mitään ihmeempää ryysistä ei ollut. Nuorempi ei ole ollut laitteissa aiemmin enkä usko kaksivuotiaallakaan olevan viime kesästä muistikuvia. Viihdyimme kotkotissa(hulvaton, matkustetaan kananmunassa), panorama-näkötornissa ja vankkuripyörässä. Yksinään typyt kävivät merirosvolaivassa, muksupuksussa ja karusellissa. Karusellissa 1 v kävi kolme kertaa, laivassa taasen isompi pari kertaa. Kylläpä oli hauskaa! Kaikki tuo oli ilmaista, kiitos Linnanmäki.
Ilmaisuutta kompensoin ostamalla pari arpaa sekä osallistumalla Taffel-onnenpyörään. Kyllä kannatti! Voitin nimittäin ison säkin Tahveleita sisältäen 8-9 isoa pussia ja kolme tuubia, ilmeisesti koko perunalastufirman tuotekavalkaadi. Onneksi vaimo tuli meidät hakemaan, olisi ollut haasteellista mennä kotiin juna-asemalle ja junalla kantamusten + ehtiväisten lasten kera. Mukava iltapäivä, kesä-Helsinki on mahtava paikka!

Kananmunista tuli mieleen, että kaksi munaa on kadoksissa. Hmm. Kanaparvi kyllä liikuskelee yhteneväisenä laumana pihassa eikä kukaan missään näy hautovan mitään, mutta täytyy varautua siihen, että kohta löytyy pieniä piipertäjiä.

9 kommenttia:

Tuomo kirjoitti...

Kuulostaa jännittävältä. Uskalsitko olla karusellissa vai menitkö lasten taakse piiloon? Kolminko olitte?

Arttorius kirjoitti...

Kolmistaan jooh. Jännitti välillä, mutta oli hyvät turvatsirbut mukana niin uskalsin!

aahoo kirjoitti...

Käytin 10-vuotiasta kummityttöä samaisessa paikassa juurikin tänään päivällä. Neiti kysyi, mikä on hurjin laite ja osoitin ukkoa. Sanoi, että käy vaan siinnä ja ei muualla :D Sain kuitenkin ylipuhuttua myös vuoristorataan... Kummallista tuo nykynuoriso :P

Puskissa kirjoitti...

Lintsille aion minäkin tässä jonain päivänä. Ihan siksi, että pienin ei ole vielä päässyt Vuoristorataan. Ongelmana on nyt vain kokoonpano, esikoinen ei haluaisi lähteä meidän kanssamme mutta koska minä taas en halua mennä muihin laitteisiin kuin vuoristorataan ja linnunrataan, on hänen melko pakko tulla. Keskimmäinen olisi tulossa, mutta ei lähde jos esikoinen ei lähde. Tosin pitäisi koettaa saada joku hänen ystävistään mukaan myös.. huhhuh.

Arttorius kirjoitti...

Aahoo, se ukko näytti hurjalta, samoin kuin se kirnu vai purnu. Hyyh. Mulle sopii mainiosti pienet matojunat symun muut helpot :]

Puskissa, vuoristorata on <3 Toivottavasti saat paketin koottua. Lmäki on kiva paikka olla vaikkei missään vehkeissäkään kävisi.

Puskissa kirjoitti...

Juu, esikoisen kanssa pitää vain alkaa ajoissa vääntämään. Kivikin murtuu kun tarpeeksi kauan tiputtaa vettä ;)

Mä en pysty matka/liikepahoinvoinnin vuoksi menemään muihin, kuin vuoristoratoihin. Esmes Kahvikupit ja Polyyppi on ihan ehdton nou-nou.

e l i n a kirjoitti...

Lintsi on ihan loistava paikka, rakastan huvipuistoja! Pari kesää sitten ennen kuin lapsi oli syntynyt, ostettiin miehen kanssa rannekkeet ja hengattiin koko päivä sielä, onneksi hän tykkää moisista laitteista yhtä paljon kuin minä 😂

Johanna kirjoitti...

Ei sitten törmätty kotkotjunajonossa :) Mekin oltiin siellä eilen päivällä.

Arttorius kirjoitti...

E, Linnanmäki on hyvä paikka treffeille tai muuten vaan himmailuun. Vielä jos saa päästellä ihan rauhassa jonkun kivan kanssa, mikäpä parempaa!

J, ai olitte? Uskalsitko pitää silmiä auki kananmunajunassa? Se on aika hurjan jännittävä! Vieruskaverini kiekuivat riemusta ja taisi toista jännittääkin. :]