maanantai 16. kesäkuuta 2014

Liukkaasti lipunut viikonloppuEilen iltapäivällä suunnistimme rouvan vanhempien luokse jeesimään purjevenhon vesille laitossa. Porukkaa oli siellä enempikin, mutta siitä huolimatta jolla pääsi ehjänä meriveteen vaikka kolmella innokkaalla kipparilla kullakin oli oma visio sähkövinssi+telin toiminnasta. Sillä välin tein vaimon äidin kanssa safkaa posselle, minä mm. pilkoin ja rillasin kasan pottua. Krilliin päätyi vielä paprikaa ja herkkusieniä.
Hyvässä seurassa on mukava olla ja viettää aikaa. Aikakin menee niin, että vasta kahdeksalta havahduin siihen pitäisikö kotiinkin lähteä. Tyttäriä on hankala saada ulkopäivinä sisälle/nukkumaan/mitään, joten hetken piti jahdata liukkaita lapsia autoon. Liukkaus johtui mummon aurinkoöljypullosta joka oli jostain käsiin löytynyt ja tursk kaato siskon päälle, splurts kummankin päällä lopulta. Helppo käsiteltävyys oli taattu!

----

Iltapulussa taas laatua. 

Korjattu versio:

1. Hän lähettää arkipäiväisiä tekstiviestejä.

Jos on asiaa. 

2.  Hän soittelee usein sinulle.

Ei soita. 

3. Hän lopettaa muiden naisten viesteihin vastaamisen.

Ei lopeta. "Muut naiset" ei edusta mitään romanttista soopaa. Esim. yksi muu nainen kysyi aamulla tulenko tänään opettamaan reenijuttuja, siitä viisi minuuttia yksi muu nainen kysyi samaa ja kummallekin vastasin. Eilen vastasin vissiin kahden böönan viestiin. Iik. 

4. Hän kysyy sinulta tyylivinkkejä.

Ei taatusti kysy. Olen osannut pukea reilu 40 vuotta vaatteeni ja tyylinikin tiedän, vaimolta ei tarvitse kysellä vinkkejä. Ehkä on nyhveröitä joiden vaimot vaatettavatkin, mutta jossain muualla ne.

5. Kuulet miehesi kavereiden arvostelevan häntä.

Häh? Kenelläkään kaverilla ei ole oikeutta arvostella dissaten jotakin toista. 


5 kommenttia:

Puskissa kirjoitti...

Iltapulun juttu on jokseenkin outo, suoraan jostain amerikkalaisesta julkaisusta käännetty luultavasti. Meillä sekä minä että mies vastaisi näihin samoin kuin sinä :D

Arttorius kirjoitti...

Mä luulen että iltapulut tekee noita provosoidakseen. Kun moni kirjoittaa vastalauseen tai lukee jutun, monta mainosta ehtii nähdä sinä aikana.

Puskissa kirjoitti...

Voi olla. Nykyään kyllä näkee paljon esmes suoraan HuffPostista käännettyjä juttuja :)

elina kirjoitti...

kaikenlaista roskaa, en viitsi tuota pulua edes lukea.

Arttorius kirjoitti...

Jokainen lukee mitä tahtoo tai jättää lukematta. :]