torstai 19. kesäkuuta 2014

Mikä sika maasikaKaakku tehty, mutta vielä jäi nokittavaksi. Ei vielä parasparas-mansikoita, mutta tokihan ne maistuu miltä kuuluukin. 

Juhannusaattona eli huomenna menemme kaakun, salaattiksen ja parin piirakan kera Sjundeåån vaimon vanhempien mökille. Sinne tulee tai menee myös äitini&Co. ja rouvan sisko perheineen + yksi pariskunta myös. Kotiin tullaan tietty huomisen puolella, kuka sitä kotoaan pois haluaisi yötä olla! 

----

Tajusin vasta hetki sitten, että haetaan pieni musta heti maanantaina eikä meillä ole vauvanruokaa saati helistintä! Eikä otukselle omaa petiä eikä pikkupalloa eikä... Noh, eiköhän maanantainakin ehdi. Eikä sillä oliolla ole vielä nimeäkään. Tämä on vähän sama tilanne kuin toisen vauvan syntyessä, muistettiin hankkia hänellekin sänky ymv. vasta viikkoa ennen ilmestymistä. Ilmankos hän onkin tuollainen. 

6 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Mää inhoon olla kotoo pois yötä.

Arttorius kirjoitti...

Niin mäkin. Reissussa oman pesueen kesken toimii, mutta toisten nurkissa vaikka olisi omaa perhettä tms läheisiä nounou. Tästä on alle 30 kilsaa matkaakin että pöljääkin olisi yöpyä.

LB kirjoitti...

Menimme jo iltapäivällä. Ehdin kertoa anopilesi kaikki noloudet lapsuudestasi joita nauramme hyvässä seurassa.

Arttorius kirjoitti...

Sepä kiva! Mut ei ihan mene läpi.

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Teillähän on oikein kunnon sukujuhannus. Mansikkakaakku maistuu varmaan kaikille.

Hyvää juhannusta.

Arttorius kirjoitti...

Tänkstänks! Sellainen perhemeininki, oikein kivaa on se. Kaakku otti tuossa pienen ilmaloikan mutta säilyi järkytyksestä eheänä.

Reipasta polentaa teille.