torstai 3. heinäkuuta 2014

Gigantin tuotearvioinnit

Gigantti ei julkaise negatiivisia arvosteluita

Juu ei niin. Kukkua selittää G:n edustaja. Vai näkyykö ko. laakin arvosteluissa ikinä mitään kritiikkiä sisältäviä arvosteluita? Noup. Olen yrittänyt kahdesti tällätä arvioinnin hankkimastani tuotteesta. Molemmilla kerroilla tullut sähköpostiin tuo mainittu hylsyteksti.

Ensimmäinen oli Electroluxin varsirikkaimurista(ajovalot hänessä :]), jonka hankin syksyllä. Laitoin arvostelukommenttikenttään hyvän imutehon ja kätevyyden yms lisäksi huomioni siitä miten imuria ei kannata pitää latingissa koko aikaa, koska edellinen vaimon aikoinaan hankkima ryytyi akusta ilmeisesti senkin takia kun se oli ollut jatkuvasti latingissa. Toinen ns. negatiivinen vinkki muita käyttäjiä ajatellen oli että kannattaa varoa langat pystyssä luuhaavia mattoja, imurin tela pyöräyttää langat kitusiinsa. Ei julkaistu tuota tietenkään, koska ei sisältänyt yltiöpäistä nuoleskelua.

Toinen arvio koski iphone/ipadin Muvit-merkkistä tarvikelaturia. Kirjoitin arvostelun loppuun sen, että adapteri tulee irrottaa pistokkeesta silloin kun sitä ei käytä sillä se käy suht lämpimänä myös käyttämättömänä kun oli unohtunut multa seinään kiinni pariksi tunniksi. Ei julkaistu tätäkään.

Tajuan ja taatusti kaikki ymmärtävät, jos ja kun alatyyliset törkyjutut jätetään julkaisematta. En ikinä sitä miten asiallista, ehkä kritiikiksikin joltain osin luettavaa juttua ei julkaista. Näemmä en ole ainoa, IS:n muutamalle kommentoijalle on sama juttu. Tai sitten Gigantille on käynyt samoin muidenkin kohdalla, näppäilyvirhe. :-]

G-kaupan myyjillä on kaiketi provikkapalkka, koska niin innokkaasti ovat aina haukkumassa asiakkaan ajattelemaa, mahdollista tarjoustuotetta jotta saisi asiakkaan mielen muuttumaan. Musta tuollainen myyntitapa on säälittävää ja todella ärsyttävää, saa ainakin minut vaihtamaan ostopaikkaa. Miksei voi kunnioittaa ihmisen omaa tahtoa vaan se yritetään lynts älyttömällä haukkumisella? Noh, nyt ei ole pitkään aikaan ollut ja tuskin hetkeen tuleekaan tarvetta millekään kodinkoneelle tai elektronialle, mutta G-kauppaan ei ole tehnyt mieli mennä sitäkään vähää aggressiivisen myyntityylin takia. Ja joo, en tod. tarvitse 99 euron rikkaimurille kolmen vuoden täysturvavakuutusta 69 euron hintaan.

----

Seven Seas Voyager ja Royal Princess näytti kerrostaloilta n. 100 metrin päästä jollabååttenilla asiaa tarkastellessamme iltapäivällä, kun nuo pienet mörssärit Länsisatamasta lähtivät. Niitä ja nousevia lentokoneita voisi katsella tunteja. Iloista, kun muu perhe on samalla linjalla. Laivabongauksen jälkeen Cafe Regatta tarjosi hyvät korvapuustit, viime kerrasta onkin aikaa! Iltapäivän minitripistä alkoi possemme kesälomajee.


13 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Ystävä asui Ruoholahdessa niin, että ikkunasta näki superdeluxehuvipurren rakentamisen. Suht hurjaa oli, kun sitten vuosien aherruksen jälkeen maisemasta hävisi "yksi vaakatasossa ollut kerrostalo"!

Jooei Giganttiin, sama täällä: ne lynttää tuotteen jota tulit hakemaan ja koittaa saada ostamaan kalliimman ("Ei sellasta p*skaa kannata ostaa, sanoi ap tosissaan). Mä käännyin kannoillani ja sanoin etten taida ostaa mitään kaupasta joka myy p*skoja tuotteita ;-)

Arttorius kirjoitti...

Haukkumismarkkinoinnilla saa vain hämmentyneitä asiakkaita. Jos kerran saa taivutettua sellaisella sen kalliimman tuotteen ostamaan, ei asiakas toista kertaa sinne tule, luulen.

Magdaleena kirjoitti...

Meillä hajosi taannoin pesukone ja sain äidiltä (<3) rahaa uuden ostoon. Kerroin gigantin myyjälle että budjetti on x€, mutta se vaan sitkeästi yritti myydä kalliimpaa. Selitin että budjetti on tämä koska enempää ei oikeasti ole, niin yritti väkisin myydä mulle jotain niiden omaa luottokorttia, ja sitten melkein suuttui kun en halunnut. =(

Arttorius kirjoitti...

Ärsyä tuollainen! Löysitkö koneen tuolta budjetillasi? Pyykkikone on ehdottomasti tärkein kodin laitteista! Ruokaa voi syödä kylmänä ja kokonaisena, tiskitkin voi sutaista käsin puhtaaksi, mutta pyykkikonetta ei pysty korvaamaan! Teilläkin se uusi peikkoveikko vielä, puhdasta vaatetta tulee saada.

Btw, äRrän pakettikeissi oli just niin kumma kuin se olikin. Sain paketin lauantaina henkkareilla ilman mitään saapumisilmoja vaikka perjantaina hassu myyjä väitti ettei voi sitä luovuttaa. Viekkaus palkittiin kun tähtäsin toisen myyjän vuorolle. Beh.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa kesälomaa! Ja kiitos mahdollisuudesta kommentoida anonyymisti! Marjaana taisi ystävällisesti tuoda terveiset, kiitos!

Olisiko sinulla hyväksi havaittua kuusenkerkkäsiirapin reseptiä, aiheesta kukkaruukkuun? Pakkasessa on kerkkien keitosliemi, pitäisi kiehutella siirapiksi tässä joku päivä. Oli niin mahdottoman työläs operaatio olevinaan se kerkkien keruu ja liottelu ja keittely, ja hyvän lävikön puhdistaminen pihkasta, että mielelläni käyttäisin käytännössä hyväksi todettua ohjetta.

Magdaleena kirjoitti...

Me ostettiin se pyykkikone eri paikasta, kiehutti niin paljon se myyjä. Eipä ole sen jälkeen paljon gigantilla tullut asioitua. On se kyllä tärkeä olemassa, kerran kaksi pyörii päivässä tuo kun tulee noita vaippojakin pestyä.
Olikohan toissakesä kun vietettiin sähkötön viikko, (oltiin siis ihan kotona mutta sulaketaulusta sähköt pois päältä), yritin noita vaippoja nyrkkipyykillä pestä niin hermothan siinä meni. =D Mutta muita kodinkoneita ei sitten oikeestaan tullutkaan ikävä, paitsi telkkaria, josta syystä sitten laitettiin kokonaan pois mokoma eikä olla kaduttu kyllä yhtään!
Oho, menipäs jaaritteluksi... =D

Arttorius kirjoitti...

Anonyymi, kiitos! Laitoin tuon anokommenttimahiksen tauon jälkeen takaisin, oli pitkään poissa kun en jaksanut erään kitisevän anomuumina heiluvan häiriintyneen eläkeläisen hupsuja viestejä. :]
En yhtäkkiä nyt muista sokerin määrää ja keittoaikoja, se on mun muistivihossa joka taitaa olla autossa. Laitan tähän kunhan käyn kiesillä!

Arttorius kirjoitti...

Magdaleena, oikein! Siis se että hankitte muualta. Ai huviksenne päätitte räpätä watit pois käytöstä ja viettää erämaaelämää ;] Mut joo, voin kuvitella riemun määrää kun saitte pkoneen käyttöön.

Marjaana kirjoitti...

Emmää mitään oo ystävällisesti vihjannut anokommentoinnista. Joku toinen Marjaana vai joku toinen vaan?

Arttorius kirjoitti...

Kas kun sattuikin :D

Marra kirjoitti...

Onneksi meillä on lähellä verkkokauppapistecom :) En ole käynyt enää vuosiin Gigantissa, syystä että siellä kaupassa on jotenkin ikävää sisällä ja verkkokauppa on taas jotenkin kivasti valoisampi ja viihtyisämpi. Ja näköjään olen tehnyt ihan hyvän valinnan :D

elina kirjoitti...

Meillä on gigantin tuotteita ja olen ollut pääsääntöisesti tyytyväinen. Mies onneksi käy ostoksilla ja hän on senverren pahantuulinen, ettei kannata lässyttää turhia ja sitten meidän lampurin tyttö on siellä myyjänä ja kohtelee hyvin. Muuten kai jäisi langat, lampaanliha ja taljat äidiltä myymättä:D
Hyvää lomaa teidän sakille, toivotan Oulun edustan saaresta. Nyt olemme veneilleet viikon ja onneksi kaksi vielä jäljellä.

Arttorius kirjoitti...

M, joo se myymälä siellä on kiva. Ehkä joskus parempikin mitä täällä pks oleva superkokoinen paikka. Eikä vkaupan konseptiin kuulu olla ärsyttävä vaan suosittelija/neuvoja jos asiakas niitä tarttee.

E, joo kyse ei olekaan etteikö roinat sieltä hankittuna kestäisi ja olisi hyviä vaan ylipäätään asenteesta johon ei pidä vaikuttaa tunteeko tai tietääkö asiakkaan tai myyjän jostakin.
Nyt onkin hyvät vesillä oleilukelit! Kivaa reissun jatkoa!