torstai 24. heinäkuuta 2014

Kohtaamisia

http://areena.yle.fi/tv/984237
Kohtaamisia-niminen elokuva, vielä kaksi päivää Areenassa.

Katsastin leffan iltapäivällä. Ehkä pidin siitä, vaikka pari roolihahmoa ärsyttikin. Rötöstelevä ja juhliva Jenni Banerjee(?) ja sen poikakaveri jonka nimeä en tiedä. Lisäksi mua tympäisi "kokouksiin" ja "ylitöihin" menevä mies, joka ei viitsinyt perheen kanssa jäädä syömään, kun oli kiire rakastajattaren luo. Anneli Saulin roolihahmo jäi hieman leijuvaksi ja epäselväksi, vaikka olikin se jota näytettiin eniten.
Pidin erityisesti tumman maahanmuuttajahoitajan sekä myös tuon rakastajattaren(taisi olla sama näyttelijä poliisina keväisessä sarjassa jonka nimen unohdin mutta siinä oli Krista Kosonen joka tuli raskaaksi vieraalle miehelle jne) esittämistä hahmoista. Leffa jäi kuitenkin aika väljäksi, kun mikään ei alkanut eikä päättynyt kunnolla. Se varmaan oli tarkoituskin.

Isona musta tulee vielä huonompi leffa-arvostelija kuin mitä nyt olen.

5 kommenttia:

elina kirjoitti...

Huomenna pitää kattoa toi leffa. "huonosta arvostelusta " huolimatta herätit mielenkiinnon:D

Arttorius kirjoitti...

Kantsii katsoa. Oikeasti hyvä ja hyvin tehty elokuva ilman kikkailuja. Todellisuudessa dissaamani roolihahmotkin oli hyvin näytelty, varsinkin se Jenni-tyyppi.

Marjaana kirjoitti...

Sä oot hauskin leffa-arvostelija johon olen törmännyt :D

En silti aio katsoa leffaa kun pitää vaan nauttia helteestä.

(Enkä mäkään muista sen sarjan nimeä vaikka pari kertaa jopa kanavasurffaillessani sitä ehkä vähän katsoinkin.)

Arttorius kirjoitti...

Voit nauttia helteestä terassilla ja kahtoa leffaa. Tai sit ei.
Mäkin himmasin laiturilla, mutta häiritsi kun aurinko paistoi niin et näin tabletilta oman naamani näyttelijöiden sijaan. :/ Sit menin riippumatolle, mutta umohdin juotavan laiturille ja piti vaivata kehoa mukavasta asennosta. Kun pääsin takaisin matolle olin unohtanut mikä projekti tabletilla oli kesken. Laiskottelu on välillä yllättävän työlästä! :D

elina kirjoitti...

Nyt on aamupävä mennyt leffaa katsellessa. Kiitos viheestä, oli hyvä ja ajatuksia herättävä.