tiistai 8. heinäkuuta 2014

Koti

(Tätäkään blogitekstiä ei ole tehty yhteistyössä minkään tahon kanssa.)

Visit Åland. 
Siellä on kivaa kuten useimmissa muissakin paikoissa mihin kukakin sattuu menemään.

Bloggeri kinnaa enkä saanut vaimon kameran muistikortilta lisättyä noita juttuja enempää. Mut siinähän tärkeimmät, minäminäminä! ja joku pakollinen horisonttikuva jossa puluja. Vai mitä ne ny o.

Nukuin viime yönä vissiin kaksi tuntia, ehkä vähempikin. Kelju olo herätti, oli nälkä ja jano, taas kelju olo, liian muhkurainen peitto, liikaa ajatuksia mm. horsmista ja mustikoista. Huolestutti mm. ne mustikat ja viljapeltojen ruiskutukset. Huh, melkoista draamaa! Kotona kiinteällä maalla on hyvä. Pidän tämän päivän siestaa tai ainakin tosi keveitä liikkeitä. Riippumattounet olisi kiva ylläri. Kyllä ei olisi minusta nomadiksi.

Kiitos zoolandian hoitajalle. (Pamela tai Lola ei ole kissalle sopiva nimi.)

4 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Kiva pakollinen horisonttikuva. Horsisonttikin oikeaoppisesti sijoitettu ;). Täällä ruiskutettiin pelto vikko sitten. Just lopettelivat, ku tulin yövuorosta kotiin.

Eiköhän se olokin tasotu, ku sait taas maata jalkojen alle. Mukavaa hohhailupäivää!

Mika kirjoitti...

#ålandselfie !

Olitteko siis zoolandiassa vai mihin toi viimeinen viittaa? Ollaan parin viikon päästä menossa mutta jakaa aika rajusti mielipiteitä, kaverin perhe piti aika kämäisenä ja suositteli ilmaista Kupittaan seikkailupuistoa.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Koti on ihmisen paras paikka. Siellä kannattais pysyä ihmisen. Mutta toisaalta, kun sieltä on välillä pois, niin sen ymmärtää.

Mukavaa poissaoloa kuitenkin :)

Arttorius kirjoitti...

Maelka, tämä päivä on mennyt oudossa horroksessa. Nyt alan heräilemään ennen futista :D Luulen et minulla oli vuorokauden mittainen vaihtovuosi yhdistettynä suolan puutteeseen ja janoon ja väsymykseen ja ajatuksetkin hupsuja. Peltojen ruiskutukset tuli kaihona mieleen kun oli täydellistä tehdä töitä keskellä yötä vaikka kuitenkin tlsi valoisaa, oih <3. Hyvää työyötä sulle!

Mika, joo harmi etten ehtinyt lisäksi mutristaa suuta kunnon teiniXposeen. Eiku oltiin ahvenanmaalla, zoolandia on täällä kotona (kolme koiraa, kaksi kissaa joista toinen pentu, kaksi marsua, kukko ja seitsemän kanaa=zoolandia). Mä oon luullut että mainitsemasi zoo oltaisi jo lopetettu! :D Oisko joku sellainen seikkailupuisto parempi ja lisäksi esim kotieläinpiha, jos eliöitä tahtoo nähdä.

Hoopee, jeah! Koti on maailman paras paikka! Joskus sieltä on hyvä lähteä muuallekin, mutta aina kiva palata.