perjantai 11. heinäkuuta 2014

Lässybiisit

Miksi lauluissa usein lauletaan rakkaudesta ja toisesta ihmisestä kuin se olisi koko maailma eikä elämä ole mitään ilman sua/rakkautta blaa blaa. Jos se tyyppi menee pois, ei voi enää hengittää tai elää. Sydänkin lakkaa sykkimästä ja kaikki on niin tyhjää tai turhaa. Hankkisivat jotain mielekkäämpää tarkoitusta elämälle kuin se raksu-Uuleppi jota ilman life has no meaning. Tai jos Tarja menee pois, öistä tulee kylmiä.

Voisi laulaa vaikkapa pakastimesta. Kuuntelin tiistaina Poplaaria tahtomattani. Lopussa tuli friikki ujellus. http://areena.yle.fi/radio/1776616, ihan viimeinen minuutti. Aivan kamala! Mut eipä "lauleta" rakkaudesta, jättämisestä ja hengityksen salpautumisesta yms omituisesta.

8 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Kuuntele sää vaan lauluja pakastimista tahi porakoneista. Mää kuuntelen mielummin lällyjä rakkauslauluja....nih!

Arttorius kirjoitti...

Lässyt <3❤️❤️❤️piisit on ihkuja, mutta onko niiden tekijöillä jokin sydän- tai keuhkosairaus jos elintoiminnot lakkaa sen ❤️:n mennessä veskiin. :D

Maelka X kirjoitti...

Jonakin päivänä sää vielä ymmärrät.... :).

Anonyymi kirjoitti...

Teininä saattoi Sitä Tiettyä Poikaa haikaillessa kulua jostain Nuorten Sävellahjasta nauhoitettu haikailubiisi kulua vonkuvaksi. Sittemmin ei niinkään. Mutta mulle best luv Song evö on Duffyn Mercy. Piste!

Anonyymi kirjoitti...

Sorppo tuplakulumasta! T. Sama

Arttorius kirjoitti...

Mulle tulee tuosta Sinkkuelämä-leffa mieleen. :]

HelvetinPöllö kirjoitti...

Ah - mä pääsen tänään kuunteleen Scorppareita - Still laving juu - sitä kuunneltiin Volvo 244:n takapenkillä ja imuteltiin niin maan p.... 30 vuotta sitten ton tyypin kanssa josta mä sanoin, etten ikinä haluakaan nähdä sitä.
Ens torstaina on 28-vuotis hääpäivä :D

Toivottavasti ne äijät ei saa sydäriä ennen keikan loppua....

Arttorius kirjoitti...

Ihq ❤️ :]