maanantai 7. heinäkuuta 2014

Maarialla on hamina

Muista juoda, tomppeli! Tyrkytän tenaville ja vaimolle joka käänteessä juotavaa ja ollaan haettu kaupasta varmaan pari kertaa täydennystä. Juon tietty itsekin, mutta en sitten kun pitäisi. Lähdin puolen tunnin juoksulenkille ilman juomaa, nyt pari tuntia siitä on olo tylsä. Älä tee kuin minä jne. 

Tähystelijäiset. 

Ollaan tutustuttu Mhaminan nähtävyyksiin, mm. liukumäkeen ja lokaaliin koiraan. Naisen kanssa funtsimme tämän Monacon masennusastetta, ehkä vähempi mitä mantereella, täällähän on kaikki hyvin. Lisäksi Ahvenanmaa on vähän kuin monarkia, pitää syntyä täällä saadakseen kotiseutuoikeuden tai asua joku aika, oliko viisi vuotta että voi omistaa kiinteistöjä täällä. Oi voi, on näillä hyvin kaikki! Nääh, ihan jees jengiä nämäkin ovat. 

Olemme viettäneet kaiken muun hauskan ohella spesiaalipäivää, jonka takia sain naiselta kukkivia aamulla. Iltapäivällä toisenkin kerran, jee! Ai laik kukkasista ja niiden saamisesta! Jipii myös se, että olo alkaa kohentumaan. Kylmä jäähilejuoma ja kivennäisvesi tekee ihmeitä.

5 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

https://foursquare.com/v/vapautemme-hinta-muistomerkki/502b2091e4b04851ab933b95
Tuuloksessa on Vapautemme hinta-niminen muistomerkki.

Arttorius kirjoitti...

:D :D

elina kirjoitti...

Hyvää ja ihanaa merimatkaa teille. Me seilaamme Iin Röytässä ja huomenna takaisin Ouluun. Täällä on hiljaista,mukavaa ja puhdasta.Pohjoisessa paras. Mukavia päiviä teille.

Tiina kirjoitti...

Vapautemme hinta-muistopatsas! ���� Reilua, kun vaimo helli sinua kukkasin muistopäivän johdosta.

Arttorius kirjoitti...

Elina, kiitti!
Tiina, on se.