maanantai 14. heinäkuuta 2014

Paluu arkeen

Ilmeisesti elämä jatkuu jalkapalloturnauksen jälkeenkin. Hyvä niin, nyt saa taas nukkua tai ainakaan ole "pakko" valvoa. Kunhan rouva iltasella saapuu Berliinistä riekkumasta, voimme jatkaa lapsiperhelomaelämää.

Kauppareissulla katselin invalidipaikkoja käyttäviä ihmisiä. Eräs mies teki viisi minuuttia pyörätuolin kanssa kokoamistöitä, että sai sen sitä käyttävälle vaimolle. Minusta tärkeää, kun arjen juttuihin otetaan se vammautunutkin mukaan, vaikka "helpommalla" varmasti pääsisi käymällä kaupassa ja asioilla yksin.
Marketissa haahuilin. Tuijottelin sini- ja ruskeasilmäkkeitä ilmeisen pitkään, koska olin vain kävellyt pitkän taipaleen siirtämättä yhtäkään elintarviketta kärryyn. Uusi kierros onnistui paremmin.
Kauppareissun jälkeen hetken katselin ympäröivää väestöä. Joku heitteli herneen jämät maahan syötyään, yksi luki ilmaisjakelulehteä, toisella puolen parkkipaikkaa napero kaatui polkupyörällä. Kotiuduttuani tilasin kiesiin katsastusajan. Netistä ennakkoon varaamalla ja maksamalla pääsee halvemmalla siinä asiassa.

7 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

On muuten Berliinissä ollut varmaan melkoiset bileet!!!

Samppa kirjoitti...

Aha, munkin pitäs Nisu katsastaa. Mitenhän psyykkaan sen ekaa kertaa varte? Se setä on ystävällinen ja tarkoittaa pelkkää hyvää vaikka kopeloi helmojen alta.

Arttorius kirjoitti...

M, joo. Ehkä jotain pientä. :]

S, älä kerro sille siitä piikkipuikosta. Se kutittaa korkeintaan, mutta voi tuntua ikävältä.

elina kirjoitti...

Minäkin palaan arkeen tänään. Tytär hakee minut ja koiran Raahesta ja mies saa jatkaa matkaa kotiin yksin. On kuulemma luksusta, kun voi veneillä yhtä soittoa vaikka kaksitoista tuntia. Koira ei jaksa kuin yhdeksän tai kymmenen, eikä tykkää jos keikuttaa.
Merellä ei ole tiennyt kisoista mitään, tosin Hailuodossa miehet kokoon tuivat Marjaniemen hotellille katsomaan sitä loppuottelua. Kiva mennä välillä kotiin.

Arttorius kirjoitti...

Joo eikä muuallakaan jos se ei kiinnosta mutta minua kiinnostaa ja pystyn seuraamaan omassa tapauksessa merelläkin :]
Hyvää kotimatkaa!

Tiina kirjoitti...

Vaimon olisi ollut syytä jäädä vielä täksi päiväksi, koska joukkue saapui kotiin äsken :)

Lotta kirjoitti...

Niin olisi pitänyt! Kotona on kuitenkin hyvä olla, täällä pääsee saunaan milloin haluan. :)