keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Saksa!

7-1! Ei jäänyt mitään epäselvää. Saksan ylivoimaisuus, taitavat puolen kentän syöttelyt, paikkojen luomiset ja Brasilian nolo hampaaton rämpinen näkyi sadoille miljoonille katsojille ympäri maailmaa. Mykistävä(hah) peli. Kuin suolaisen veitsen kääntely haavassa ei riittäisi, brasilialaiset alkoivat kannustaa saksalaisia ja vislaamaan omilleen. Saksan voitto oli ansaittu, sen jokaista mm-peliä on ollut ilo seurata. Nyt sen näkee loppuottelussa sunnuntaina joko Hollannin tai Argentiinan kanssa. Mahtavaa!

Jospa nyt vihdoin loppuisi myös Neymarin överiksi mennyt hehkuttaminen ja muu hihulointi poikaan liittyen. On heppu taitava pelaaja ehkä, mutta ei minun mielestä, varsinkaan kuluneella kaudella. Kuuluu samaan alisuorittajien kategoriaan C. Ronaldon kanssa näissä bileissä. En siksikään käsitä miksi nuo kaksi ovat saaneet palstamillimetrejä sillä tavalla kuin nyt. Onhan tietty silläkin hieno tukka. Hyimua, joten melkein stob. Lyötyä ei kai saa lyödä enempää, mutta onhan nuo twitterkuvat hauskoja. Mun suosikki. Toinen on Angela Merkelistä tehty vastaava patsaskuva.

2 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Aika karua katottavaahan se peli oli. Noinkohan nähtiin tulevan maailmanmestarin otteita?

Tänään tulee - toivottavasti - vähän jännempi matsi. Jee!

Arttorius kirjoitti...

Saksan pelaajat ei jaksaneet loppuvaiheessa juuri edes tuuletella, normihomma pistää välierässä seitsemän maalia vastustajan selän taakse :]
Tämän päiväinen on luultavasti jännittävämpi. Toivottavasti ainakin.