perjantai 11. heinäkuuta 2014

Spedet

Tupakoitsijat
Onko tupakoitsijat laiskaa vai ainoastaan välinpitämätöntä sakkia, kun poltetaan missä sattuu, kulkuovien ja raitisilmaventtiilien edessä? Natsat tietty viskataan maahan proggiksen jälkeen.

Räkijät
Ällö ja ruma tapa. Lienee jotakin kuolan ylituotantoa tai lähinnä idiotismia, kun mihin vaan missä vaan splurts kadulle, kaupan eteen. Hyi.

Kuseskelijat
Teiden varsilla aikuinen mies autosta hieman ulkoistutaan ja siihen sitten. Ei väliä ohikulkevista autoista, hätätilanne! Tosin niitä hätätilanteita on joka paikassa. Puisto- ja katuhelpottujat sama juttu, mänttiä jengiä.

Roskaajat
Hampurilais- ja eväskääreet painaa vissiin hirvittävästi, koska ne pitää pudottaa käsistä syömistilanteen jälkeen. Ilmeisesti autolla matkustaessa auto ei jaksa edetä ellei roskia visko ikkunasta pihalle.

Pelastusliivittömät
Eihän sitä voi pukea päälle, koska ei ole pakollista eikä mitään satu! Muuten vaan tilanteen tullessa päälle se liivi on siellä lukitussa laatikossa eikä ole helppo saada ylle. Voi vaan arvata pääseekö mun jollaan kyytiin ellei laita liiviä ylleen.

10 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Lisätään vielä turvavyö... ;-)

Marra kirjoitti...

Räkiminen on semmonen juttu, mitä mä en oo koskaan tajunnut ja vihaan väistellä niitä räkäklimppejä kerrostalon ulko-ovien nurkilla ja yrittää pujotella koiranikin niin niistä ohi, ettei se astu niihin. Enkä mä käsitä, mikä tarve ihmisillä on syljeskellä. HYI HITTO!!!!!!

Roskaaminen on toinen, mikä siinä hitto vieköön on, että niitä mäkkäriroskia yms pitää heittää sieltä auton ikkunoista. Muutenkin roskaaminen on mun mielestä kaikin puolin törkeää, koska joku ne joutuu aina siivoamaan sieltä, tehdään vaivaa toisille. Ja lisäks ympäristö on niin paljon rumempi, kun siellä on roskia.

Tähän voisin lisätä myös sen, että ihmiset, jotka heittää käytetyn purkan kaupan lattialle. Siis sisätiloihin. En tiennyt semmoisiakin olevan, ennen kuin menin kauppaan töihin. Mutta niin, meillä pestään joka ilta lattiat ja joka ikinen ilta lattianpesijällä on mukanaan lasta, jolla kaavitaan lattialta purkat irti. Ja joka ikinen ilta on jotain kaavittavaa. Ja musta ei ole yhtään mukavaa toisten ihmisten purkkamällejä kaapia lattialta, vaikka onkin hanskat kädessä. Purkat roskiin, kiitos.

Arttorius kirjoitti...

Typerää! Mikähän ajatuskulku siinäkin on takana, viskaisenpa purkan suustani kaupassa, ei mitään väliä, joku siivoo!

Anonyymi kirjoitti...

Mä en niin kestä tupakoitsijoita! Ei oo ehkä itsekkäämpää kansanryhmää tällä planeetalla kun sauhuttelijat. Jatkuvasti saa olla huomauttelemassa passiivisen tupakoinnin haitoista, jotka lähes jokaisen röyhyttelijän mielestä on vaan ituhippien jonninjoutavaa hapatusta...tana!
Ja hävettää myöntää, että mun armas on räkijä. Josta syystä mä oon sitte nalkuttaja.:D

-Ellu

Arttorius kirjoitti...

Joopa, harvassa on ne muut huomioivat norttaajat. Ihan aina kun menee johonkin julkiseen paikkaan, löytää kulkuovien edestä tupakoivia. Hyi. Sit niillä vielä on monesti tuo räkimistaipumus, hyihyi.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Näihin kaikkiin olen vahvasti samaa mieltä, ehdottomasti.
Mutta kohtaan kuseskelijat pidän pienen puolustuspuheen, oikeastaan teidän miesten puolesta:
Virtsarakon syöpä on miesten neljänneksi yleisin syöpä suomessa ja sitä hoidetaan mm. BCG-huuhteluilla. Tämä aiheuttaa valitettavasti pidätyskyvyttömyyttä ja kun se hätä tulee niin se tulee - sille ei vaan voi mitään ja kun ei neljän seinän sisällekään jäädä. Lääkäriltä saa tietenkin lääkärintodistuksen sairaudestaan ja fiksut kahvilan ja ravintolan pitäjät päästää vessaan eikä vastuuntuntoinen mies tietenkään kuse keskelle katua, vaan katsoo mihin käy kuselle, mutta aina ei vaan ole sitä kahvilaa ihan siinä käden ulottuvilla - on käytettävä puskaa.
Meillä tästä on valitettavasti ihan omakohtaista kokemusta, mutta niistä prkl:een hattivateista on päästy eroon - toivottavasti lopullisesti.

Naisilla syöpä on kahdeksanneksi yleisin syöpä

Sori, että vedin näin vakavaksi - ymmärsin kyllä pointtisi ja inhoan niitä nurkkiin yms. kuseskelijoita ihan yhtä lailla kuin te muutkin :) Kuin myös niitä jotka kusettaa koiransa tohon meidän kerrostalon etupihalle... pari on tosta tuuletusikkunasta säikyttänyt aamukakalta....

Ja pelastusliivit on melojana mun lempiaihe...siitä voitais puhua vaikka kuinka kauan :)

Arttorius kirjoitti...

Jos on tuollainen sairaus, antaa mennä vaan, mutta en jaksa uskoa teiden varsilla ikäskaalaltaan 20-60-vuotiailla jokaisella olevan tai kaduille ja uimarannoilla ureoijien sairastavan. Toisaalta kukaan ulkopuolinen ei voi tietää onko joku sairas ja siksi ureoi ympäriinsä eikä siksikään ns. tarvitse tuntea vähempää ärsytystä siitä et se on tosi ällö tapa ja rumaa käytöstä.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Juu ei :)

T: HooPee

HelvetinPöllö kirjoitti...

Et sä varmaan mua nipona pidäkään, toivottavasti - mutta tähän tuli vielä mieleen: olen kerran nähnyt yhdellä levähdysalueella Martti Vainion - juu-u, just sen - seurueineen rivissä pikku pikku pisulla.
Ai mistä tiedän, että ne oli pisulla? No pitihän meidän tarkistaa, että oliko itse Martti siinä seurueessa mukana, kun autossa luki Martti Vainio blaa blaa ja ne oli vähän aikaisemmin ohittaneet meidät :D

Arttorius kirjoitti...

:D