torstai 7. elokuuta 2014

Ei vaikutusta Suomelle

Sanoi pääministeri pari päivää sitten Venäjän vastaisista pakotteista. Jokainen hiukankaan asioita seuraava tiesi, että miekkonen puhuu vastoin parempaa tietämystään. Kuten niin monta kertaa aiemmin. Alkuviikosta asti on esitetty huhuja(ei ne tyhjästä synny) Venäjän vastapakotteista ja vaihteeksi asioita vähääkään seuraava on voinut päätellä Eu:n asettamien toimien varmasti toteutuvat vastareaktiot. Ei tarvitse olla mikään ainstaini päättelyiltään. Nyt neuvostomaan pääministeri Medvedev vahvisti maansa omat vastapakotteet. Joilla ei tietenkään ole vaikutusta Suomen viennille, mitä nyt yksi tärkeimmistä vientimaista tuo ihanainen naapurimme. Hyvää vauhtia tulossa on uusi kylmä sota. Eihän nyt ole lamakaan, on vain taantuma. Vastapakotteilla on valitettavasti isoja vaikutuksia Suomen talouteen entisestään.

Pitäisiköhän maamme pääministerin keskittyä siihen triatloniinsa, twiittailuiluun ja selfieiden ottamiseen, kun kaikki työhön liittyvä tuntuu olevan niin ylivoimaisen hankalaa?

2 kommenttia:

elina kirjoitti...

Meidän lehdessä joku ennusti jo kolmatta maailmansotaa.

Arttorius kirjoitti...

Ehkei ihan vielä, koska n iin kauan kuin raha liikkuu, öljyä saa ja Venäjä pysyy edes noin aloillaan, saa kai rauhassa olla. Toisaalta sitäkään ei tiedä, asioilla on tapana eskaloitua joskus pienistäkin.