torstai 28. elokuuta 2014

Etsii eikä mitään löydä

Candy king kilo hinta - Selviää kun menee kauppaan. Olisiko jotakin 8-9 euroa.

Pieni ekologinen hirsitalo vai iso ekologisempi?- Newsflash, on olemassa myös suurempia ekologisia hirsitaloja. Kaikki riippuu ratkaisuista, materiaaleista ja lämmityksistä.

Vanish mikko - Rasittava juu vaikken ole yli vuoteen ko. mainosta tavannut

kuningatarmarjojen kuumennus leivontaan - Mitä niitä suotta kuumentamaan? Ellei ole ostanut viemärivedellä kyllästettyjä ulkomaantuonteja joista varoitellaan vähän väliä.

seksin ostaminen bukarestissa - Tjaa. Josta tuli mieleen et olisi kiva(not) päästä joskus tilanteeseen kärpäseksi, jossa ko. ostomyyntitapahtuma toteutuu. Lähinnä siksi, kun tuntuu käsittämättömältä asian kauppa-asema.

huonon panon tunnusmerkit - Tota öö. En tajua sitä(kään) notta yhdistytään ventovieraiden kanssa ilman tunnekuvioita ja käytetään tällaisista nimitystä hyvä/huono pano ja sitten päädytään tähän blogiin ko. hakusanoilla.

Koiran kasvisruokavalio lisävitamiini - !!! Koira ei ole mikään vegaani! Hölmö joka tuollaista edes miettii ja idiootti, jos toteuttaa! Kissa kuin koirakin tarvitsee ruokavalioonsa eläinvalkuaista. Tietty lemmikkinsä käyttämän lihan eettisyyttä kannattaa funtsia, mutta mikäli haluaa itselleen kasvissyöjälemmikin voi hankkia papukaijan tai lampaan. Mää!


Huh. Kaikenmoista.

6 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Tai kanin. Koiran ruuasta osa voi ollakin kasviksia (syöhän luonnonvaraiset koiraeläimetkin kasviainesta, puhumattakaan kesytetyistä) mutta kissa on aivan ehdoton lihansyöjä. Silti jossain Opticat-ruokamössöpurkissa on herneitä ja porkkanoita... ne on kai tehty ihmisille.

Anonyymi kirjoitti...

Muistui mieleen: http://www.vihrealanka.fi/teemat/mita-ruuaksi-vegaanin-lemmikille

elina kirjoitti...

Minun hölmö koira rakastaa kurkkua ja tomaattia, mutta ei syö raakaa lihaa:D

Marjaana kirjoitti...

Bää...

Mua mietityttää gorillan ruokavalio ja sen proteiininsaanti (tää on raakaruokakurssin peruja). Jos nyt rupean googlaamaan asiaa, päädynköhän tänne takaisin?

Marra kirjoitti...

Mä olen monesti miettinyt, että jos koiran omistaja on niin fanaattinen vegaani, ettei elukoita sais ollenkaan tappaa ruoaksi, niin syökö semmoisen koira jotain soijaluita? No, en tiedä onko kukaan oikeesti niin fanaattinen, että syöttäis kasvisruokaa koirallekin, mutta kai niitäkin maailmaan mahtuu, vaikka ajattelis, ettei nyt sentään...

Mun koirus taitaa saada ensi talvena aika paljon sianlihaa ym sikaperäisiä tuotteita, kunhan kesäpossut ensin teurastetaan. Tiedänpähän ainakin, mistä liha tulee :)

Sähän muuten A vaihdoit koiranruokaa hiljan, onko vielä mitään mielipidettä uudesta muonasta? Taitaa nimittäin meilläkin tulla Jahti&Vahti energian kanssa mitta täyteen, kuten puhuinkin, niin koira haiskahtaa ja viimeinen niitti oli se, että lenkillä ollessa joku tyttönen tuli halaamaan koiraa ja sanoi: "IHANA... haisuliini!" Että nyt sitten alkoi riittää... Olen lukenut viimeisen viikon ajan netistä kymmenien koiranruokien sisälmyksiä, koska vaihdon yhteydessä haluaisin jättää nappulasta pois myös maissin, aikaisemmin boikotoimieni vehnän ja soijan lisäksi. Niitäkin kyllä löytyy, kun vain jaksaa maksaa. Siirtymäajan tuo dogsu saa syödä Nero Goldin lammasriisiä, mitä sillä on mökkiruokana ollutkin, mutta jatkossa haluaisin siirtyä luultavasti johonkin muuhun...

Arttorius kirjoitti...

Voi hyvänen aika tuota Vihreän siiman juttua! Tofua koiralle ja totuttaa vähitellen... Argh! Jooh, keitettt kasvikset kuuluu meidänkin koirien safkaan, mutta nykyisin taitaa olla 50/50 lihaa/kalaa, muu osa puuroa ja sit täysruokanappuloita.

Marra, iuhh. :D Olen nyt kuukauden päivät ruokkinut päivän toisen safkan Golden eagle-jollakin(joku ankka) mutten muista mikä. Tuntuu hyvältä, shittiä koirista tulee normimäärä, toisin kuin aiempi joku, pro plan purina taisi olla. Tuossa ei oo soijaa, maissia tai vehnää. Toinen ranskanbulldoggi olisi alkanut nyrhimään tassujaan heti, sillä on hiiva-alttius(?) joka ilmiintyy vehnästä melko pian.