maanantai 4. elokuuta 2014

Kuin maanantai

Semiärr

Luvattomien kuvien käyttö blogeissa. Väärin, tyhmää ja niin luvatonta. Jos ei tiedä mitä kuvia saa käyttää omissa julkaisuissa, on parempi olla käyttämättä ollenkaan. Rasittavia sellaiset tekstiblogit joissa kirjoittaja tällää joka väliin intervepeistä nyysittyjä inspiraatiokuvia. Eräskin hupsu blogi, johon aamulla törmäsin, nyysii jatkuvasti aivan kaiken kuvamateriaalin netistä. Yleisradiota, Lehtikuvaa, WWF:ää sun muita isoja toimijoita ei olisi kiva saada velkojaksi tekijänoikeusrikkomusten takia.

Terveyskeskuksen päivystyksessä ollut aasiakas. Joku kilahti siellä ihan huolella, koska ei päässyt kiilaamaan ohi. Karjui maksaneensa isoja veroja koko ikänsä ja nytkin yhä, että kyllähän sen nyt s****na pitäisi riittää! Tehosti melskaamistaan kaatamalla esitetelineen. Miten tulikin mieleeni muuan vastaava ikiulisija ja sillä kaikella lesoava... :D

Semiärr/puspus
Satutin kyynärpääni illalla. Siitä syystä se tk ja päivystys. Nou mitään suurempaa, vain venähdysrevähdys mikä lie kompuroidessani kanoja ruokkimaan. Menin silti lääkäriin kun tuntui, että olisi rusahtanut jokin eikä kipu hellittänyt lainkaan, se myös turposi hieman. Kylmä, kompressio ja niin edelleen. Odotusaika reilusti alle tunti, tovi lääkärin väänneltävänä, röntgen, taas hetki odottelua ja lääkäriä. Yhteensä alle kaksi tuntia. Ei paha mielenrauhasta.

Puspus

Lidlin paistopiste. Pitkän tauon jälkeen goudasämpylää. Söin heti kaupasta ulkoistuttuani yhden, uuje.

Kesäasioiden jatkuminen, vaikka onkin muka taas arki.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toista olisi, jos asuisit tällaisessa pienemmässä paikassa. Lääkäriin ei pääse. Helppo sinun iloita pikkuvaivan avun saamisesta pääkaupunkiseudulla!

Arttorius kirjoitti...

ÄääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääH!

Marjaana kirjoitti...

Mä asun pienellä paikkakunnalla ja mulla on toisenlaiset kokemukset.

Koitin saada aikaa hoitajalle, ja sainkin. Kun menin sinne, oli hoitaja laittanut mulle myös ajan lääkärille, kun oli tullut siihen tulokseen että näin on hyvä. Täällä siis joutuu lääkäriin vaikkei olis menossakaan ;-)

elina kirjoitti...

Monisairaana ja vammaisena käytän palveluja usein ja olen aina saanut hyvää palvelua kohtuullisessa ajassa.Asun pikkukaupungissa ja olen asunut aika monessa paikassa ja aina on palvelu ollut hyvää ja ammattimaista.