maanantai 25. elokuuta 2014

Maksukanavaton

Häiritsevää. Kuulin Tarjoustalossa asioidessa suomalaisen biisin, joka kuulosti suht hyvältä. Ajattelin että autossa haen sanojen perusteella löytyykö esittäjää ja pliisun nimeä. Noh, unohdin koko homman, mutta nyt se tuli mieleen. Jos mulla olisi ollut kapula mukana kaupassa olisin voinut koittaa löytääkö Shazam-sovellus esittäjätiedot. Nyt häiritsee oliko viisu ylipäätään hyvä. Juuh, hattaraa pää täynnä viime päivinä.

----

Vietin illasta tovin googletellen eri tv-kanavapakettien ja -korttien hintoja. Tahtoisin kortin, jolla voisin katsoa Saksan bundesliigaa, mutta sitä varten täytyisi ottaa tosiaan joku kanavapaketti sisältäen 5-xx kanavaa. Miksi? Miksen vain voisi saada korttia, jolla näkisin sen yhden kanavan? No ei, siinähän olisi järkeä! Eikä siitä voisi nyhtää 19.90€-59.90/kk/määräaikainen sopimus väh. 6 kk+korttimaksu 2.95-4€/kk. Huh, mitä hinnoittelua! Toinen vaihtoehto olisi se, että saisin oikeasti itse valita ne 5-xx kanavaa, mutta eihän sekään käy. Jokaisella palveluntarjoajalla on omat kikkailunsa. Eikä mua kiinnosta monia kanavia sisältävä sporttikanavapaketti, ainoastaan se yksi(1) kanava. Jos joitakin lisää niin jokin ruotsalainen kanava, myös luonto- ja matkaohjelmia sekä koneita sisältävä kanava olisi kiva. Vaan täysin mahdotonta noiden kaikkien perusteella. Tällä minimaalisella television katselumäärällä ei ole mitään järkeä syytää euroja sellaiseen jolla ei ole käyttöä. Pöh.

9 kommenttia:

Samppa kirjoitti...

http://www.tvkanavapaketit.com/maxivision-sportti-hd/
Tuossa 3,90 kuukaudessa eikä ylimääräisiä kanavia.

Arttorius kirjoitti...

Juu ja kun klikkaa "tilaa", löytää totuuden että ängetään muita urheilukanavia lusäksi ja hintakin jo kympin eikä tässä vielä kaikki :-]

Marra kirjoitti...

Samaa on valiteltu miehen kanssa jo vuosia. Kun ei telkkaria juuri katsota, mutta sitten kummallakin olis yks kanava, jonka haluais tilata, niin sitä ei sitten saakaan. Eikä todellakaan kiinnosta tilata kymppien arvoista kanavapakettia. Missaavat asiakkaita mokomat, kun eivät myy tyyliin eurolla yhtä yksittäistä kanavaa. Siitähän vois vaikka inspiroitua tilaan jossain kohtaa useammankin, kun sais aina eurolla yhden ja vois koostaa ihan oman pakettinsa vain parhaista kanavista. Mutta tällä hetkellä, pitäkööt kanavansa...

Arttorius kirjoitti...

Sanos muuta! Mut se ei olisi niin kannattavaa. Käsittääkseni nyt mitään ei saa ilman monen kuukauden sitoumuksia sun muuta merkillistä. Lisäksi niitä kanavia tulee mukana turhaan, kuka niitä tarttee?! En halua tajuta, joten jäi hankkimatta.

Anonyymi kirjoitti...

Meillä on Sonera MIX, johon voi valkata itse kanavat. Tosin urheilukanavista en tiä mitm, koska meillä ei kukaan niitä katsoisi.


Rouva S.

Arttorius kirjoitti...

Tuossa mainitsemassasi täytyy ymmärtääkseni olla sonera viihde tai kaapelitv-systeemit että voi tilata.
Sonera on nyysinyt kuparit tältä niemeltä hiiteen 5-10 vuotta sitten joten ei saa laajakaistaa jne.

Puskissa kirjoitti...

Me ei olla katsottu tv:tä vuosikausiin eikä ole edes antennia. Vuosi sitten oli pakko ostaa uusi tv, jossa on tikipoksi sisällä eikä silti tule katsottua. Joka kanavalta tulee lähinnä kokkiohjelmia.

Arttorius kirjoitti...

Minä tsekkailen uutiset areenasta kerran päivässä ja dvd:ltä lehvoja oikeasta teeveestä. Tai elokuvia, jos hyvän tuntuisia esitetään.
Sitä mieltä olen, että vapaita kanavia on aivan liikaa et laatu säilyisi. Toisaalta kaiketi käyttäjiä riittää, kun tässä pienessä maassa on ainakin 12 televisiokanavaa ilman mitään maksukortteja. Kokkiohjelmista olisi hieno saada Patakakkonen tulemaan! :D

Puskissa kirjoitti...

Mä en katso edes uutisia, luen Amppareita :) Meillä lopetettiin uutisten katsominen silloin, kun esikoinen oli pieni ja alkoi niiden jälkeen kysellä kaikenlaista tyyliin 'miksi nuo ihmiset ampuvat noita ihmisiä?'. Sitten aika pian meillä lopetettiin muutenkin töllön katsominen, kun ei vaan ehtinyt ja nyt en enää osaa.

Nykyään katson dvd:ltä elokuvia ja sarjoja ja tykkään siitä, että voin katsoa koko kauden kokonaisena eikä tarvitse muistella minä iltana se mahdollisesti olikaan tulossa :P