maanantai 11. elokuuta 2014

Oligarkki jyrää

Kirkkonummen kunnanhallituksen pöytäkirjoja

Hauskaa, yhdessäkään ei mainintaa Rotenberg-klaanin jäähallirakentamiseen vaadittavasta kaavamuutoksesta(syksyllä paikallislehden mukaan
tulossa vasta käsittelyyn), mutta juupaseipäs-kiakkoilija ja bisnismiäs tiesi kertoa, että halli rakennetaan. Taidan olla jokin negatiivinen adjektiivi, mutta miten musta tuntuu, että tällainen toiminta on niin kovin...itänaapurimaista. Kuinka paljolla kunnan virkamiehiä on valeltu ja millä, kun kaikki on kuin valmista?

Itse laajennus tai rakennus yms ei ole huono asia, mutta toimintamalli ei ole läpinäkyvä alkuunkaan, joka sen pitäisi olla. Siksi tympäisee tuollainen raha on valtaa-tyyli. Siksi olisi kiva, jos Suomen media lakkaisi tuon typerän Rotenberg-KHL-Selänne-nuoleskelun ja ottaisi selvää Putinin frendien toimintatavoista kaavoituksien ja kaiken suhteen. Paikallislehdillä ei taida olla pokkaa siihen.

5 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Arttorius valtuustoon!

nimim. Äänestäisin

Arttorius kirjoitti...

Pöh.

Johanna kirjoitti...

Ihana, jalo, sankarillinen, suorastaan esimerkillinen Teemu...

Tiina kirjoitti...

Teemuhan on ihQ maitopoika! <3 ;)

€€€€€$$$$$$$

Toivottavasti asia käsitellään kuten kuuluu. Kunnalle tietysti upeaa, kun positiivista talouskuviota ja investointeja, mutta suuremmatkin rakentamiset pitäisi hoitaa fiksusti lakia noudattaen.

Arttorius kirjoitti...

Nooh, ei kai rouvissa ole aistittavissa kakomista? ;D