sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ooksä mun isi?

IS

Hesarissa oli vastaava juttu muutama viikko sitten. Ketä lopulta hyödyttää tonkia biologinen, täysin tuntematon ihminen esiin? Jutussa korostuu lapsenlapsen rooli, mitä hiisiä sekin on soitellut ja häirinnyt ventovierasta ihmistä ja ihmettelee kuinka vastaanotto on nuivaa. Onpa ihme! Not. "Ei-toivotut yhteydenotot Suomesta ovat saaneet perheen elämän enemmän tai vähemmän sekaisin." Vielä monikossa, yhteydenotot. Asiaa ei totisesti auta "Pekan" suorittama häiriköinti. En kehtaisi edes muutetulla nimellä selittää lehdessä kuinka olen ventovieraan ihmisen perheen elämän saanut enemmän tai vähemmän sekaisin toistuvilla yhteydenotoilla. Kun mua sattuu, sinuakin on satuttava-mentaliteetti ei johda mihinkään.
Antaisi nyt sitten olla, elämä jatkuu kuten tähänkin saakka. Biologinen isä on löytynyt, so what. Ei se silti ihmisestä isää tee, koska isyys on paljon enemmän kuin geenit.

Ja juu, isyyden selvittäminen on tärkeää monellakin tavalla ja monesta syystä, mutta joskus vaan asiat ovat miten ovat ja ne pitäisi antaa olla.

4 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Äh näitä juttuja - tiedät mun kannan näihin. Mitä ihmettä siinä voittaa, jos saa yhteyden vastahakoiseen ventovieraaseen? Muuttuuko kokonaiseksi tai jotain?

Ei ole montaakaan päivää, kun keskustelimme esikoisen kanssa "isättömyydestä". Sellaista ei kuulema osaa kaivata tai ikävöidä, mitä ei ole koskaan ollut. Näin siis 16v, mutta ei näemmä kaikki. Huokaus!

Arttorius kirjoitti...

- Mitään rahallisia vaatimuksia meillä ei ole. Tämä oli meille vain tärkeä asia, joka piti selvittää, Pekka korostaa.

Edelleen mua funtsituttaa Peksin motivaattori. Mitä vaatimuksia lapsenlapsi Pekalla edes voisi olla? Ai niin, pe-pe...rintö. Kai sen oikeuden saa ulkomaiseenkin kun isyys on varmistettu. Eiku hyi mua, vaatimuksiahan ei ole, varsinkin kun noin vakuuttavasti kerrotaan. Kaikki sen myös uskoo ettei ole vaatimuksia, muuten vaan lukuisia yhteydenottoja :p
Joillakin ihmisillä on taatusti levottomuus jos sukulaisiaan ei tunne, mutta siihen se syiden ulkoistaminen voisikin loppua.

Niinpä, miten voi osata kaivata jotakin joka ei ole koskaan ollutkaan.

Arttorius kirjoitti...

Noniin, roskapostikommentteja bloggerin hallituspaneelin kautta poistaessa deletoin eimainoskommenttejakin. Hyvä mä! Koitan saada takaisin ne myöhemmin mutta taidan lähteä zzzz...

Arttorius kirjoitti...

Voi mönjä, en löytänyt sähköpostistakaan niitä. Höh. Sorgen.