perjantai 22. elokuuta 2014

Päiväkotiruoka-adressi

IS

Kuka tolvana palkitsee lasta ruoalla? Tai luulee, että lettutaikinaan laitetaan sokeria?

Näemmä joku, jonka nimi on Kuu.

Millaistakohan on sokerilla täytetty kiisseli? On taas löydetty huomatkaa minut-kanava kun asioita ei osata tai viitsitä käsitellä kuten kuuluu vaan ajalle tyypillisesti älyttömästä asiasta adressi. Eipä sillä, että itse ruokkisin tenaviani sokeroiduilla jugurteilla yms, mutta viikon osalta tuo ruokalista näyttää täysipainoiselta ja sopivalta. Kaukaa katsottuna tuntuu, että taas on kehittämällä kehitetty ongelma.

4 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Voi hyvänen aika. Pienet ne on joillakin murheet.

Itseasiassa googletin huvikseni lettutaikinan ohjeen. Vasta seitsemäs tulos anto lettutaikinan ohjeen, jossa ei ollu sitä sokeria :)).

Arttorius kirjoitti...

Suurtalouskeittiöissä sokeria ei taikinaan laiteta, ainakaan sairaaloiden köökeissä. Ufoa tällätä sokeria kun se ei muuta plätyn makua miksikään ellei älyttömiä määriä änkee mut sitten se ei oo pannukakky/lätty.

Maelka X kirjoitti...

Suurtalouskeittiöiden reseptejä en tunne, mutta työn puolesta voin sanoa, että ne jälkiruokaletut mitkä vanhuksille tarjoillaan ovat iha teollista tuotantoa. Niitä ei todellakaan ole kaupungin keittiöllä valmistettu. Teollisesti tuotettujen lettujen ainesosistakaan en tiedä, ku en semmosia koskaan osta.

Vanhan ajan lettureseptiin ei sokeri ole kuulunnu. Se on lisätty resepteihin myöhemmin, uskoisin.

Anonyymi kirjoitti...

Mun äiti, melkein 70v eläkkeellä oleva maatalon emäntä, laittaa lettutaikinaan ripauksen sokeria, koska lettuihin tulee silloin parempi väri. Mut siis vain ripauksen.

Rouva S.