perjantai 15. elokuuta 2014

Putinin juustoa

Isona musta tulee hamsteri. Oli varhaista asiointia kylälle, samalla reissulla Pirsmarketissa muiden mummojen kanssa kävin lataamassa ostoskoriin Venäjän markkinoilta blokattua Oltermannia kuusi pakettia. Kilohinta reilusti alle neljä euroa(3,69), päiväystä riittää pitkälle, joten tänne vaan. Siitäkin sai ihkua poonusta!

----

Nuorimman epanan viimeinenkin maitohammas on ilmestynyt, joten ei enää hetkittäistä öistä ja päiväistä alakuloa ja kurjuutta niistä hänelle. Jipii!

9 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Tuokaan asia ei varsinaisesti yllätä.

Arttorius kirjoitti...

Juusto pitää luuston vahvana!

Marjaana kirjoitti...

Susta vois tulla isona myös mielenmanipulointikoneessa käynyt pupu, joka syö juuuuustoa. (Meillä katotaan edelleen Wallacea ja Gromittia, joissa juusto on aina vähintäänkin sivuosassa, niin myös Kanin kirouksessa).

Hmm, ja ettäs kehtaat kehuskella, meille asti ei näytä Putinin juustot riittäneet. Kyllä minä nyt niin mieleni pahoitin!

Lotta kirjoitti...

Toisaalta kuuliaisen ja kunnollisen kotivaimon töihin kuuluu tuollaiset huomiot ja hankinnat.

Arttorius kirjoitti...

Jos oisin pupu söisin varmasti juustoa! Oon huvittanut itseäni ja mikäli naperoita on kiinnostanut myös heitä katsomalla areenasta Late lammasta. Mainioita!

Jätin huomioimatta myös sen ettei kaikilla oo poonuskorttia et saa poonusta. Kaiken lisäksi rohmehdin niitä aivan liian monta pakettia, ei ehkä jää mitään oikeissa töissä pakertaville duunareille mitään :/

Marjaana kirjoitti...

Late on pop (ja ne possut söpöjä kans, vaikka pahiksia)!

Marra kirjoitti...

Mun miehen piti käydä kans hakee sitä juustoa eilen, mutta se oli loppu. Meistä olis ollu kivaa kokeilla sitä 55% rasvaa -versiota. Hö!

Arttorius kirjoitti...

Voi harmi! Ne meni lopulta aika nopeasti varmaan kaikkialta. Vaimoni kävi hakemassa muutaman(kymmenen :D) paketin vielä lisää iltapäivällä töistä palattuaan, mutta vähissä oli silloin. Vissiin ensi viikolla tulee lisää.

Lotta kirjoitti...

Verisuonet tukossa... =)