perjantai 5. syyskuuta 2014

Øø

Vaimo selaili joskus töissään puhelinluetteloa(mikäs se olikaan?) ja lähetti mulle viestin esim. Ritva Eronen Mannerheimintie 22 E 68. Sitten viesti soi pari kertaa suunnittain, täten Erosen Ritvalle löytyi ammatti, perhesuhteet ja elämäntarina. Joskus ei ole tekemistä, siihen tarkoitukseen sopi ihmisten elämien arvausleikki mobiversiona.

----

Miten nykyaikaa tutkitaan tulevaisuudessa, kun ei ole oikeastaan mitään konkreettista, esimerkiksi paperikirjeitä ja kortteja ihmisten kanssakäymisestä? Koskaan tiedä, jos virrat otetaan interneteistä pois jolloin kaikki tieto katoaa sähköpostiviesteistä lähtien.

----

Torstaina Hesarissa oli juttua muutamasta lapsettomuudesta kärsineistä pariskunnista. Musta se oli jotenkin kammoa luettavaa. Tajuan kyllä että tahto omaan lapseen voi olla suuri ja kaipuu omaan lapseen on varmasti valtava, varsinkin jos saa tietää että se on mahdotonta/hankalaa(ja kuitenkin haluaisi), mutta eron survominen vaihtoehdoksi ja/tai yleensä sen pohtiminen pitääkö erota tuosta kun ei siitä johtuen kykene saamaan lapsia. Tietty inhimillistä moinen ja riitelytkin vissiin ja ristiriid...äh, en vaan tajua miten kriisissäkään tulisi mieleen notta olisi helpompi tuon olla erossa minusta jonka takia lapsi ei onnistu / minun olisi parempi olla erossa tuosta josta syystä en voi saada lasta. Kumpi ihmiselle on tärkeintä, puoliso vai lapsi(jota ei ole)? No mutta, en ymmärtänyt tarinoiden astioita paiskovia naisia tietysti siitä syystä koska en kärsi lapsettomuudesta. Kokemusta ei toki voi olla, jos on seurannut lukuisten ystävien ja kaverien tahattomaan lapsettomuuteen liittyviä juttuja, hedelmöityshoitoja, adoptioprosesseja tai sitä elämää mikä on kun snadia ei elämässä ole eikä tule.

----

Lauantaina Helsingissä järjestetään horrormainen esteratajuoksu. Sinnehän minun oli pakko ilmoittaa itseni. Seuraavan viikonlopun lauantaina Ebsolassa on Väriestejuoksu, johon ilmoitin meidät naisen kanssa joskus kesällä. Esteet on tehty ylitettäviksi!

----

Oman pienen kuplamaailmani uutistarjonta on nyt lähes täydellinen. Sain ampparit-uutissyötteen kustomoitua mieleisekseni. Täydelliseksi se tulisi, jos olisi kategoria "metsästys" ja siten sen poistaminen valikoimasta, mutta ehkei niitä näy paljoa. Nyt piilossa on ulkomaan uutiset, en ole halukas tietämään isiksistä, putineista, syyriasta tai ebolasta. Myöskään se AA ei roiku otsikoissa. Viihde ja urheilu tietty pois myös, viihdettä ja urheilua on riittämiin omasta takaa.

Ampparit 7 - Yle Uutisvahdin onneton "personointi" 0

----

On hilpeä olotila havahtua unesta siihen kun joku kävelee kasvojen ihoa pitkin eikä näe ken siinä mönkii koska on pimeää. Joku oli monijalkainen lukki, joka harrasti ihmisvuorikiipeilyä. Siirryin vähäeleisesti parvekkeelle otus selässäni astelemassa, hyp hyp, tyyppi irtosi minusta. Kyllä en kaipaa sänkyyni eläimiä.

----

Perjantaistakin näyttää tulevan hyvä päivä. Pian poistun työnantajieni kanssa ulos kunhan leegoista saa tarpeekseen he. Eilen hiihdeltiin metsässä sieniä keräten. Oli pakko palata hetken päästä takaisin hakemaan toinen suurempi keräysastia.

9 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Joo ja ei eläimiä mun päähän. Toissapäivänä tunsin niskassa liikettä enkä heti löytänyt mitään ja sitten tunsin toistamiseen ja hirvikärpänenhän se. Hyi hitto meinasin saada ihan oikean ison kohtauksen ja vähän sainkin. Jossain vaiheessa se sama hirvikärpänen oli mun ottassa.

Kampasin ja kampasin ja harjasin ja harjasin enkä voinut lopettaa kun aloin kuvitella ja jopa tuntea niitä siellä täällä. Kertakaikkiaan kamala kokemus vaikkei se mitään tehnytkään. Hyh.

Nyt en tiä uskaltaako sitä enää mettään ennen lumia. =D

Mää luin joskus jostain, että ihminen syö elinaikanaan muutaman hämähäkin kun ne menee nukkuessa suuhun. Kyllähän sitä joskus herää kun yskittää ja kurkussa tuntuu erilaiselta. =D Ehkä silloin on justiinsa syönyt hämähäkin.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Heheh.
Meillä on jossain tietokoneen uumenissa kertomus siitä, millainen ihminen ajaa Fiat Puntolla...Keski-iän ylittänyt nainen, jolla on tiukka permanentti, käsineet auton tankkausta varten jne. :D
On myös tarina Ford Transitista ja muistaakseni Ford Mondeosta, jolla itse nykyään ajamme (emme vastaa kuvausta ;) ) ...vai oliko se Opelista... en nyt muista. Niitä oli kuitenkin hauska kirjoittaa

e l i n a kirjoitti...

Mitö hauskinta on istua katukahvilassa, syynäillä kulkijoita ja kahvittelijoita ja kuvitella niille elämä 😄

Arttorius kirjoitti...

Jaana, yök! Mee vaan metsään, voi ne möngertät tulla vaikka kulkisit sen ohikin. Koiralta yhytin hirvarin tai se löysi sen itse mutta ei ylettänyt raapimaan pois.
Tuo hämähäkkijuttu on hauska tieto. Saman verran ihminen vissiin nielee kärpäsiäkin, jos koisaa suu auki. Hyh!

HP, joo ja harmaantuva ikäpolvi käyttää mielellään pikkumallin hyundaita :D

Elina, just kyllä näin!

Puskissa kirjoitti...

Hauskaa, että sait Ampparit kustomoitua :)

Yleensä en juuri ötököistä piittaa, mutta hämiksiä en mielelläni käsittele ellei ole ihan pakko.

Ihmisiä katselen minäkin, erityisesti metrossa on hyvä tarkkailla erilaisia eläjiä.

Lapsettomuus on vaikea asia, mutta en sen vuoksi eroaisi. Enhän mennyt naimisiin sillä mielellä, että mies olisi vain siitosta varten. Aika kummallisia käsityksiä ihmisillä. Olen siis itse käynyt lapsettomuushoidoissa, kun esikoista ei alkanut kuulua ja hormonithan mulla oli aina todella mielenkiintoiset. Kuitenkin raskaus sitten selvitti elimistön, kunnes taas pienimmän jälkeen meni ihan hurlumhei. Mutta meitä ihmisiä on joka junaan. Että sillein.

Hyvää juoksua!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä koitat todistella sienisaaliilla?
"Olen kova mies sienestämäänkin" vai?

Arttorius kirjoitti...

Joo olen kova, tough viking jopa! Ja kova viikinki imuroi kaikki sienet metsästä, koska oon superukko sienirihmastojenkin osalta. \o/

Tai sitten se oli info äidilleni, että olisi pitänyt uskoa häntä ja ottaa laakista isompi kori matkaan kuten viestissä aiemmin minulle sanoi.

Arttorius kirjoitti...

Kiitti puskissa! Oli hyvä sää juoksennella, ylittää ja alittaa :]

Puskissa kirjoitti...

*naurelee salaa sieniviikingille*