maanantai 15. syyskuuta 2014

Lisää vain liemi


Ei kyllä meidän kanat syö mieluummin maustamatonta kermaviiliä. Mistään mehikoruoista he eivät piittaa, joten tsilit ja kiväärit skipataan ruokavaliosta myös! Hylätty arvosana tällaiselle kermaviilille, joka on suunnattu kanoille. 

----

Epäoleellisuuksista jauhaminen. Siitäkin tunnistaa sellaisen, joka on nk. busted. Tyrskähdys. 

----

Vesivärit, paperia, kylpyhuone. Siitä oli meidän aamupäivä tehty! Nuorempi ei jaksanut nyhrätä kauaa pensselin kanssa, joten hän alkoi lähmäämään väriä käsin. Paljon keltaista, oranssia ja vihreää niin papereissa kuin lapsissa. Daideilujen jälkeen naperot suihkun alle ja teokset kuivumaan. Iltapäivällä kuivuneita teoksia koristeltiin lisää vahaliiduilla sekä kuivattujen kasvien kera. Koska ruska alkaa? Kaivataan kahisevia punertavia lehtiä näiden keltaisten lisäksi. 

10 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Täällä on jo myös punasia lehtiä, mutta keltaset kyllä selkeesti rulettaa. Tarvittais niitä yöpakkasia. Ens yöks on luvattu vaan yks lämpöaste tänne, joten läheltä jo liippaa. Teille ei taija olla pakkasia tiedossa vielä aikapäiviin.

Marra kirjoitti...

Mun on pakko tunnustaa, että vaikka olin jo aiemmin nähnyt netissä jossakin blogissa tuon "kermaviiliä kanalle" purkin, silti säpsähdin, kun näin sitä prisman hyllyssä ja ensimmäinen reaktio eli, että ei oo todellista, miten näillä on täällä hyllyssä kermaviiliä kanoille, että eihän tämä nyt mikään eläinruokahylly ole. Kunnes välähti, että ai niin joo, tämähän oli se juttu, josta joku jo blogitti, tämähän on siis tarkoitettu kananlihan kanssa syötäväksi. Kaikenlaista hassua nykyään... Meilläpäin kanat on erikoistuneet erilaisiin raastesalaatteihin, eikä siinä ole vielä maustettua kermaviiliä tarvinnut tarjota kyytipojaksi, ovat nokkineet raasteet ilmankin.

elina kirjoitti...

Onkohan kermaviili kanoille vähän samanlaista kun rahka koirille:D Onneksi et syöttänyt lapsille, tai vaimolle ei ne mitään kanoja ole.
Ei voi kun ihmetellä mitä kaikkea kaupan hyllyiltä löytyy ja miten meille uskotellaan niiden olevan välttämättömiä.

Meilläkin oli Adan kanssa muskarin jälkeen vahaliitu piirtelyä. Pihlajan marjoista olaan tehty helminauhoja koristeeksi. Kauniita tuli.

Anonyymi kirjoitti...

Onpa sinulla härski tapa heittää huonoja paikkansapitämättömiä valheita ihmisistä näiden omassa blogissa! Häpeäisit!

Arttorius kirjoitti...

Meidän kanat syö tavallista kermaviiliä, jos en oo muistanut ostaa kalkkirouhetta. Muuten syödään itse kermaviilimme. Mua huvitti eilen kaupassa suunnattomasti kun mietin pitäisikö tirpoille hankkia nimikoitua mausteviiliä, vaikka todellisuudessa se on tarkoitettu kanaruokiin.

Elina, niinpä! Voisin tuotakin hankkia, mutta maustan kastikkeet sun muut mieluummin itse. Limeinkivääri ei muutenkaan kuulu makuyhdistelmiin josta pitäisin. Kuivatatko ne marjat ennen koristeiden tekoa?

Arttorius kirjoitti...

Tjoo, pakkanen värjää lehdet pian. Eiköhän ne siitä tule! Olen vain malttamaton, kun haluan prässiin niitä punaisiakin lehtiä. :]

Arttorius kirjoitti...

Ano, en kenenkään blogissa jauha mitään mikä ei pitäisi kutinsa. Räpistellä voi tietysti kun on jo tiedossa ollut kauan, mutta minä ja pari muuta tiedämme miten asia todellisuudessa on. Se oli niin ilmiselvää.
Siinä tapauksessa rouvashenkilö selittää kuten tuollaiset aina tapaavat niin tehdä, siksi minua huvittaakin kun kaava on sama oli kyse rikollisesta tai siinä tunnetusta suunsoittajasta. Minulla on pokkaa kertoa kritiikkini nimimerkillä, toisin kuin... noh, kerro terveisiä! ;]

Anonyymi kirjoitti...

Iso mies saa sairasta tyydytystä ihmisten kiusaamisesta. Ei sellaista voi käsittää.

Arttorius kirjoitti...

Ei saa, kun en kiusaa ketään. Totesin vain miten on, nimimerkilläni.
Tiedoksi myös, että jokainen ihminen jättää jälkensä kirjoituksissa ja teksteissä, ympäri ämpär näin teki se. Jokaisella on omanlaisensa käsiala, jolla ei ole mitään tekemistä ip-osoitteiden kanssa tms, lisäksi muita faktoja joista voi käyttää nimitystä "aihetodiste".
Olen liki parikymmentä vuotta liitellyt palasia yhteen muruista ja siruista, eiköhän yksi hölmö faktoja holtittomasti levitellyt ollut melkoisen helppo havaita. Näin se on.

elina kirjoitti...

En kuivaa. Laitan parsinneulaan pitkän kalastajalangan tai muun vahvan langan ja sitten vaan pujottelemaan. Ada nyppi mielellään marjoja tertuista ja ojenteli minulle.Ada ei saanut neulaa marjan läpi itse, vaan minä vähän auttelin. Vähänhän tuo kuivuessaan löystyy, mutta kauniita nauhoja saatiin havujen päälle piharuukkuun ja seinälle parvekkeelle. Rautalangasta tein pienen renkaan ja siihen kieputettiin myös pihlajamarjalankaa, tulipa sievä koriste joulukuuseen.