maanantai 13. lokakuuta 2014

Epola tulee ja tappaa!

Ebolasta väki jaksaa olla huolissaan, mutta silti samaan aikaan iso osa ihmisistä myrkyttää kehoaan shaissella lisäainepitoisella einesruoalla ja muulla skeidalla mätöllä, tupakalla, viinalla ja velttoilulla. Mut silti epola on huijui.
Tänäkin vuonna kausi-influenssa niittää viljaa enempi kuin yksikään epola.

5 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Tänään päivällä tuli Foxilta tai jostain ohjelma näistä amerikkalaisista, jotka valmistautuvat maailmanloppuun.
Siinä oli nainen joka oli valmistautunut ja halusi naapurustonsakin valmistautuvan mihin tahansa pandemiaan - eniten taisi pelätä ihan tavallasia flunssia.
Sillä oli hirveät varastot kaikkia hengistyssuojaimia, suojakäsineitä, kenkien päälle laitettavia suojaimia - ihan kaikkea, mitä nyt nämä ebolaan sairastuneitakin hoitavat joutuvat käyttämään.
Siinä näytettiin myös kuinka heillä oli perhepäivällinen; paikalla oli koko suku ja päivällinen alkoi harjoituksella "mitä jos" ja hän jakoi kaikille koko varustuksen joihin perheen sitten piti pukeutua ja poistua talosta. Sen jälkeen he palasivat desinfioituun taloon - riisuttuaan likaiset suojavarusteet, talosta eristettiin muovilla yksi huone johon he asettuivat syömään. Hänen miniänsä pienen poikansa kanssa tuli liian myöhään paikalle, mutta ei päässyt muun perheen kanssa syömään vaan joutui jäämään muovitetun huoneen ulkopuolelle, koska hän oli "saastunut".
"Opitpahan tulemaan ajoissa paikalle" oli tämän naisen kommentti.

Sen muun ajan, mitä hän ei käyttänyt naapureiden pelotteluun (sitä se mun mielestä oli) ja niiden tavaroiden hankkimiseen, hän siivosi kotona ja suihkutteli siellä kotonaan ilmaan ilmeisestikin jotain desinfiointiainetta, että varmasti kaikki on kuollut. Ja joka paikassa hän kulki sellainen litran käsidesipullo mukanaan.

Huh huh.

Arttorius kirjoitti...

No huh! Varustautuminen sähkökatkon varalta on hyväksi, mutta tuollainen menee yli että humps. Jokin tautiluokituskin taitaa löytyä...

Puskissa kirjoitti...

Niinpä. Sain eilen pyykkejä selvitellessäni hervottoman naurukohtauksen, kun tajusin keskimmäisen pojan sukkien varressa lukevan 'Ebola' :P

Arttorius kirjoitti...

Varmasti! Miksi niissä lukee niin?

Puskissa kirjoitti...

Kai se on niiden merkki? Mut vähän repesin :P