keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Kysymyksiä, osa 424

Miksi joku pitää leipää jääkaapissa?
Se homehtuu nopeammin sillä tavoin kuin normissa huoneenlämmössä.

Minkä takia uimahallissa jotkut urpot käy saunassa ennen uimista, vaikka siihen on loistava selite syy miksi ei.

On jo lokakuu, missä viipyy joulumakeiset ja koristeet, häh?

Miksi meillä asuvan naisen vatsa kasvaa kuin röllillä? Ai niin, meille on tulossa kolmas peipi. :-]

Tarvitseeko kuulovammainen(mikä onkaan poliittisesti korrekti termi kuurolle) kuulosuojaimia tilanteissa joissa desibelit paukkuu yli sadassa?

Onko kukaan keksinyt kehittää unettomuudesta kärsiville ihmisille laatikkoa, johon laitetaan pää? Laatikko olisi a) pimeä b) äänieristetty c) varustettu erinäisillä venttiileillä joista tulee raitista ulkoilmaa tai jotakin eteeristä öljyä, joka auttaa nukkumisasiassa. Muu kroppa olisi vapaana, mutta pää siellä pehmustetussa laatikossa... Tota jøö, hyvää yötä.

9 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

❤❤

Naru kirjoitti...

Kuuro on poliittisesti korrekti, huonokuuloinen ja kuulovammainen ovat eri asia. Kuuron äidinkieli on viittomakieli. Ja kyllä, sekä kuuro että huonokuuloiset ym. tarvitsevat kuulosuojaimet (kuurous voi olla periytyvää eri syistä eikä välttämättä esim. rakenteellinen "vika".
Joulu = peruttu.
Uimahalli = peruttu.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Nythän tulee harvinaisen pitkä ikäero :D Tää ei yhtään helpottanut mun lähes kroonista vauvakuumetta - kauheasti tekisi mieli neljättä ka mieskin tykkäis mutta oma ikä alkaa jo ottaa rajoittajaan :(

Rouva S.

Maelka X kirjoitti...

Isosti Onnea koko perheelle :D.

Jääkaappileipä maistuu vanhalta.

Viime yönä tuli töissä tän syksyn ensimmäinen joulujuttu eteen. Sisäpostista pätkähti Superin pikkujoulujen mainosjuliste, jonka kiltisti laitoin taukotuvan seinälle. Juliste oli kovin jouluinen ja näytti siltä, ku olis eksynny väärään paikkaan väärään aikaan :)).

Arttorius kirjoitti...

Hp <3

Naru, kiitos selvennyksestä! Mihin kuulosuojainten tarvis perustuu täysin kuurolla, joka ei kuule mitään? Johonkin äänikarvojen(?) suojaamiseen?

Rouva S, nuorimman ja tulevan ikäeroksi tulee 2 ja 3! Harmittaa hieman kun tuleva syntyy eri kuussa kuin kaksi aiempaa, olisi ollut hienoa jatkaa sarjaa saman päivän synttäreillä ;D

Maelka tänks!
Minä sain ensimmäisen pikkujoulukutsun tänään, ilahduin :D :D

Marra kirjoitti...

Onneksi olkoon uudesta bebiksestä :)

Mäkin haluan tietää ton jutun miksi kuuro tarvitsee kuulosuojaimet. Erittäin mielenkiintoinen pohdinta :)

Leipäjuttuun sen verran, että poikkeuksena se, että hellekeleillä vaalea leipä työpaikan taukohuoneen pöydällä homehtui niin nopeasti, että rupesin säilyttämään jatkossa jääkaapissa. Tosin nykyään ei ongelmaa, kun syön tosi harvoin leipää.

Jouluhössötys alkanee vasta marraskuun alussa isommin. Tosin jossakin jo kohtapuoliin, lokakuun puolivälin tuntumassa...

Arttorius kirjoitti...

Kiitti marra!
Kävin treeneistä tullessa valintatalossa, JOULUKARKIT IS HERE :D :D

Puskissa kirjoitti...

Voi, onnittelut <3

Arttorius kirjoitti...

Tänks puskissa. Ei näemmä kahta ilman kolmatta! :D:D