maanantai 27. lokakuuta 2014

Maanantai

Lidl-antipatia. Minulla. Just nyt mua ei kiinnosta yhtään kuinka joku taho käy hankkimassa lidlistä kaiken koska halpaa ja ihkuu ja hyvää halpaa ihkuu ja liiteri pelasti elämäni-hihkutukset. Se on tullut vähitellen. Muutama pieni tympäännys on vaihtunut yhdeksi suureksi möykyksi josta syystä en avaa...siis mene liukuovista sisään määräämättömäksi ajaksi ko. markettiin. Voi olla, että jo ensi viikolla, mutta siihen seuraavan hetkeen poden tympiintyneisyyttä about kaikkeen siihen liittyen. Ensinnäkin ne hiivatin kuulutukset esimiehen kaipaamisesta ja pullopalautusautomaatille tarttetaan väkeä tai kassoille lisää henkilökuntaa KIITOS. Kyllä en jaksa kuunnella. Ahtaat käytävät ja siellä vaappuvat hidastelijat. (Ai niin ja ei saa sorsia hitaasti kulkevia hidastelijoita koska niillä voi olla kihti/kuppa/dementia/pääsärky/naapurin kissa kuollut/ei rahaa ruokaan/janiinedelleen.)
Mitään tarvittavaa en löydä, koska missään ei ole osviittaa mitä missäkin on. Eikä siellä ole mulle ja meidän posselle oikein eväitäkään, koska ei ole linssejä, papuja, nada joten kaikkia ruokaostoksia sieltä en ole pystynyt koskaan hankkimaan. Just nyt sekin on alkanut tympimään ja se ettei maustamatonta jugurttiakaan ole kuin tysklandiasta tai eestimaalta peräisin. Ja, ja...

Tui, tui kirppari pelasti maailmani ja minä pelastan maailman koska tui tui blogikirppisiik-ihkuilijat. Hoh.

Elän vähän skeidassa parisuhteessa, ulisen ja kitisen siitä minkä ehdin, mutta en tietenkään hankkiudu moisesta tyhmästä siipasta eroon, koska yksin en pysty olemaan-vänisijät.

Yhyy kun on kylmä/syksy/pimeää. Kuinka ollakaan samaiset kitisivät kun oli lämmin/aurinkoista/kesä.

----

Huomenna on tiistai.

13 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Yhyy, tui, tui, ja,ja.....

Mukavaa pimeetä ja kylmää syksyä sinne, hoh ;).

Arttorius kirjoitti...

Käytät mun reploja ruoja :p

Maelka X kirjoitti...

Niin tein.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Sinäkin brutukseni.
Ja mä niin luotin suhun.

Arttorius kirjoitti...

Ai queh?

HelvetinPöllö kirjoitti...

Lähit tolle linjalle, että kaikki on kurjaa ja aina sataa ja ja ja ja ;) ;)
Tuu taas piipahtaan täällä Kärpäsenmäellä (tiedätkö muuten mistä se on saanut nimensä?), niin elämä taas hymyilee.

No joo, oikeesti tiedän, että nautit elämästä, kuten pitääkin :D

Puskissa kirjoitti...

Hanki tukkukortti.

Arttorius kirjoitti...

:D Tukkukortti pelasti minut lidli... Taidan käyttää vihreää korttia kunnes siedän taas sitä saksakauppaa.

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Voihan Lidl.
Mua häirittee kaikkien kauppojen kuulutukset. Täällä S-Marketissakin tulee jatkuvalla syötöllä tuutista ulos, että "pullonpalautuspisteessä tarvitaan myyjää, kiitos". "Kassoille tarvitaan apua, kiitos."

No joo mää käytän ehkä pääasiassa kahta kauppaa saadakseni kaiken tarvitsemani joka viikko. Eli Lidl ja CM tai sitten Lidl ja ääsmarketti.

Prisma harvoin kun sitä ei oo Pirkkalassa. Juu.

Marra kirjoitti...

Mä en pysty ymmärtään, miten ihmisiä voi häiritä kauppojen kuulutukset. Siis oikeesti :D

Arttorius kirjoitti...

Jii, uskon et häiritsee, sinäkin joudut kuulemaan töidenkin puolesta. Samoin kuin liian kovalla kiekuva musiikki. Pirsmoissa se ja kitimarkeissa televisiomainosruuduissa myös.

M, näytä mulle ihminen jota tympääntyneenä/kettuuntuneena/väsyneenä ei häiritse mikään niin kerron et se taitaa olla ruumis. :D Tietyssä mielentilassa pännityksen aihe voi olla mikä vain. Vaikka jatkuvalla syötöllä toitottavat kuulutukset.

Mika kirjoitti...

K&S duopoli on aika hirveä, pitkään vastustin Lidliä mutta valtakunnallisesti se on ainoa joka pistää noille hanttiin. En mä silti siellä käy juuri koskaan. K- ja S-kaupoissa vielä harvemmin. Täällä on onneks vaihtoehtoja, pienempää elintarvikemyymälää jotka on silti halvempia kuin nuo isot ja yhtä hyvät valikoimat. Harmi että muualla Suomessa ei näin ole..

Arttorius kirjoitti...

Olisipa täälläkin!
Toisaalta samalla tavalla Lidl on pisneetä ja voittoa omistajalleen tuottava yhtiö, joten se ei sen parempi olla kuin s/k-ketjusto jos niin sitä ajattelee. Mutta tosiaan, Suomen markkina-alue on valitettavasti sen verran pieni ettei täällä kannata mikään ketjuuntumaton ja vapaa sielu. Mä suosin joskus/usein kauppahallia, mutta perustarpeet on haettava kauppakaupasta kun ei ole minunkaltaiselle porkkananpureksijalle apetta pientuottajilla.