sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Nyt on sunnuntai

Sillä välin sinitakkisten vanhemmat pomppivat kattoruoteiden kimpussa.

Olen saanut viikonlopun olla huolehtimatta oikeastaan mistään. Ruoka on valmistunut, epanat ja zoolandia jne on hoitunut ilman panostani. Kenties lääkekuuri väsyttää, koska voisin vain elbata ja lorvata. On myös kiva olla välillä passattavana, vaikka tuntuukin oudolta se. Oudolta tuntuu myös se miten yksi vietävän kurkkukipu voi tehdä olotilasta hieman murheellisen ja alavireisen. Doh, sellaista kai se.

----

Viskiviskiviskiviskiviskiviskiviskiviskiviskivivivi... Kom hit avi, kom.

7 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Luin ton jutun... siis oikeesti?

Paranemisia.

Arttorius kirjoitti...

Näemmä oikeesti joo, vaikka tuntuu olevan aprillipäivän vitsien tasoa. :]

Marjaana kirjoitti...

Sä teit sen mitä mä suunnittelin. Viskiviskiviski... Uskottavampaa sun kirjoittamana, kuitenkin, koska mulle maistuu viini (ei viski, ei koskaan enää).

HelvetinPöllö kirjoitti...

Entäs konjakki - se ois enempi mun mieleen? Kumpikin tappanee talossa ja puutarhassa - ei kun tarkoitin, että jos sillä kurlaisit kurkun, siis ihan vaan kurlaisit, niin josko häviäis pöpöt kurkusta?
En uskalla sanoa kiellettyä sanaa, kun en tiedä kumpi siitä saa rangaistuksen ja kun en tiedä tarkkaan mikä siitä oikein on rangaistuksena. Jos vaikka linnaan pistävät. Hui.

Arttorius kirjoitti...

Marjaana, viskiviskiviskiolutolutolutolut! Joku tapahtuma tuohon liittyen josta ei saa kirjoittaa blogeissa. Heh. Viskiviskiv...

HP, kokeile sanoa ääneen! :D Emmä tiedä tappavuuksista kun en harrasta noista mitään saati kunnolla tiedä eroavaisuuksia, mutta antibiootti taitaa tehota. :]

Marra kirjoitti...

Hohhohhooo!! Kyllä toi viskiviski-juttu nyt on todellakin melko hullua. Pitää varoa messuaiheita. Jos on vaikka ski expo tulossa tai asuntomessut, niin blogiin ei voi kirjoittaa ski eikä asunto. Todellakin vois luulla, että on aprillipäivän vitsi kyseessä.

Arttorius kirjoitti...

Varmaan sen alkoholimainontamisen takia avi kiihkoilee. Vaikka itse en alkoholia käytä yhtään eikä se voisi vähempää kiinnostaa niin silti tällaisesta apsoluutikostakin tuollainen touhu on pelkästään älytöntä.