tiistai 21. lokakuuta 2014

Piha ilman sadettajaa

Kaakao maistuu ulkona.

Viikko on alkanut uudestaan, huomasin sen jo tänään tiistaina. Päivisin tenavien kanssa kuluu tehden hidastempoisen vilkkaita ulkoiluja, iltapäivisin käyn omilla bisneillä kuten sportilla. Äsken tulin sählyä pelaamasta. Iltapäivällä kävimme koko kööri katsastamassa mustalta ruudulta miltä alieni näyttää. Otus heräsi sopivasti, koska alkoi hieman liikuskelemaan. Tyttäremme tuijottivat näkymää totisena ja kerrankin hiljaisina.

----

Nastat vai kitkat. Kitkat vai nastat, siinä oli hetken mietintä, joka ratkesi piikkirenkaiden hyväksi, koska täällä ja siellä missä kuljen on monasti jäisiä polanteita sun muuta mihin kitkarenkaat ei kykene. Tervetuloa talvi.

6 kommenttia:

LB kirjoitti...

Muistanko väärin vai oliko pari viikkoa sitten myös tuo kuvaus?

Maelka X kirjoitti...

Tilasinpa muuten tommosen samanmoisen mukin sieltä villapaitakaupasta, mutta muistaakseni lilan värisen. Siis jos toi on semmone Contigo to go matkamuki. Paketti on tänään lähtenyt matkaan.

Arttorius kirjoitti...

Äiti, L:lla oli silloin neuvola muttei kuvailua. Tänään oli. Kaikki hyvin :]

Maelka joo on! Superhyvä muki, teit hyvän hankinnan. Juotava säilyy kuumana/kylmänä tunteja. Tuo mun muki on kulkenut vaimollani vuosia sitten luennoilla, sitten työpaikalla ja nyt mulla kun sosialisoin sen itselleni. Eikä ole mennyt miksikään, siis muki.

Muuttolintu kirjoitti...

Onnea uudelle ihmisen alulle -ja koko perheelle!

Puskissa kirjoitti...

Ihanaa odotusaikaa :)

On muuten piisi, josta en ehkä tykkää eniten maailmassa.

Arttorius kirjoitti...

Odotusaika taitaa olla nyt jippii-meininkiä alkuaikojen huoliaiheiden jälkeen.

Tjoo, olisihan niitä tykättävimpiäkin, tuli jostakin mieleen otsikkoa pähkäillessäni mieleen kun otsikkotehtaalla on lakko eikä kukaan toimita mulle otsikoita! :D