tiistai 7. lokakuuta 2014

Syksyhkö

Maailman lämpimin paita.On ilo, kun saan viettää päivät otusten(snadit ja koirat) kanssa joita kiinnostaa ihan kaikki tekeminen tai tekemättömyys. Ei tule vastalauseita siitä, kun ollaan menossa ulos keräämään lehtiä prässiin tai keräämään siileille talvimökkien fyllinkiä. Mikään säätila tai vuodenaika ei tee mitään, kaikki käy. Kuten nyt syksy. Nainen haravoi eilen isoja vaahteran lehtiä kasoihin, joita ehkä levittelimme tänään hyppimällä niiden päällä. Skoooj!

----

Eilen Simpsoneita tsuumaillessani mainostauolla funtsin notta lääkkeitä mainostetaan joka paikassa ja koko ajan. Suomalaiset kuulemma kärsivät liian pitkään päänsärystä ennen tabletin nakkaamista. Ihan varmasti juu. Jokaiseen kutinaan tai kurkun karheuteen on vaikka mitä tahnaa ja dynamiittia. Eipä siinä, kai ihmiset sitten niitä kaikkia hankkii, tarpeellisuudesta en ole yhtään varma. Näkeehän sen vesistöraporteistakin notta lääkeaineita kuluu.

----

Päädyin vaihteeksi jotakin etsiessäni vauvapalstan keskustelupalstalle, kun hain dataa kannattaako angiinaan syödä määrätty antibioottikuuri vaiko nou. (Kannattaa joo, mutta päätelmän tein muihin perustuen kuin vauvapalstaan) Törmäsin siellä tällaiseen kysymykseen. Ei koskaan lakkaa hämmästytttämästä ihmiset, jotka ilakoivat ja kehuskelevat sillä miten pääsivät korottamaan ääntään ja neuvomaan pankissa, kaupassa, postissa, harrastuksissa, whatever. Kenties tarvitsevat egonsa buustausta. Hupsua.

----

Himmailin aamupäivällä lehtien pöllyttämisen ohessa langon ja kälyn torppatontilla tuossa jonkin matkan päässä. Samppalanko oli kaupassa, minä tyttöjen kanssa tontin takaosassa katselemassa maaston kuvioita. Vieras pakettiauto ajoi pihaan, autosta pompahti kaksi etelähelsinkiä puhuvaa miekkosta. Vietävä, varkaudet mielessään! Jösses mitä röyhkeää jengiä. Heput katosivat reippaasti menemään kun menin näyttämään kauniit kasvoni. Aikoinaan omalla tontilla kävi myös koittamassa onneaan epärehellistä väkeä. Menisivät varkaat töihin ettei tarvitse varastaa!

8 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Kannattaa aina kysyä googlelta ja valita sitten tuloksista mieleisensä vastaus. Mukavia syksyhköjä päiviä sinne :).

Arttorius kirjoitti...

Joo mä päätin uskoa lääkäriä ja aloin lääkekuurin ennen kuukkelointia. En vaan ole koskaan ollut angiinassa niin en tiennyt parantuisiko se ajan kanssa ilmankin.
Kiits, mukavia päiviä on ollut. Sullakin, komeet puupinot olet väkertänyt!

Puskissa kirjoitti...

Vauva-palstalta minäkin aikoinaan aloittelin tätä some-elämää :D (Se oli ennen rekisteröintiä ja nyt olen siellä evakkopalstalla jo vanhaa kauraa :P)

Oli siinä puolensa olla lasten kanssa kotona, aikansa kutakin :)

Arttorius kirjoitti...

Mun some-aikakausi taisi alkaa farmit.netistä ja agronetin foorumeilta. Tai oikeastaan aiemmin, poliisikoulussa meillä oli oma irkkikanava. 1990-92 jne. Voi vanhuus!

Maelka X kirjoitti...

Puupinot oli ainakin äsken vielä pystyssä. Piti vielä sanoman, että missään ei myydä enää kunnon lämpösiä villapaitoja. Ne ei taija olla muodissa. Googletin niitä tossa muutama viikko sitten ja taitaa olla niin, että ulkomaan kaupasta joutuu villapaidankin tilaan.

Arttorius kirjoitti...

Mä itse en pysty olemaan 100% villaa olevan paidan kanssa kutittavuuden takia, mutta villaa tarttee olla reilusti enempi kuin puolet. Todsa mun paidassa on villaa 80% enkä muistaka et mitä se loppu on mut hyvä se on ku monta vuotta vanhakin.
Tuntuu hupsulta jos ei löydy kunnon villapaitaa mut luulis et jokin retkeilyvaatemerkki valmistaisi sitten ainakin.

Maelka X kirjoitti...

80% villaa on hyvä suhde. Täysvillaset kutittaa. Fjällrävenillä on naisten Louise villapaita, jossa on "näyttävä" logo edessä...hmm. Se "näyttävä" logo oli mulle liikaa :) ja se oli 100% villaa.

Saaristolaisvillapaitakin olis ok, mutta nekin tahtoo olla 100% villaa. Pitää jatkaa vaan ettimistä. Kyllä mää vielä mieleisen löydän, vaikka sit sieltä ulkomailta tilaamalla.

Arttorius kirjoitti...

Oho, se onkin melko giganttisen kokoinen logo :D