maanantai 3. marraskuuta 2014

Asioita

Tienasin viime vuonna Kelan tukia ~10800 euroa. Maksoin niistä veroa 10 prosenttia. Pääomatuloja jonkun verran, joista veroja kaiketi 32 %. Höh, miksi en ole uutisissa?

Puolivuosittaiset. Ensimmäisellä ranskanbulldogilla eilen, toisella tänään. Hyvin synkronoitu niiden ohjelmisto. Doopermanni on steriloitu, sille ei tule pms-oireita.

Söin kauden ensimmäisen piparin marketissa. Hyvää oli. Pudotin murusia huiviini, sekin tuoksui piparkaakulle.

Häh? Lisää keskimäärin tietyssä iässä mitä tehdä löytyy Helsingin Sanomien  kyselystä. Huh.

Luuhasin naperoiden kanssa Isoolla Kylällä pari tuntia aamulla. Hankimme mm. juustoja kauppahallista, kun vieläkään niitä ei tuoda kotiin!

Kokeilin ensimmäistä kertaa ikinä Interflora-palvelua. Kätevä!

Olen unohtanut Fingerporien selaamiset yli kuukauden, ehkä kahden ajalta. Kamalaa! Samalla hienoa, kun sain lukea monta kerralla. Asiakasneuvoja parin päivän takaa, sellaista joskus tarvittaisiin.

7 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Voi ei, mä nauroin asiakasneuvojalle vedet silmissä ja päätin, että tollanen tarvitaan meidän kirjastoon!

Tuota, musta lapsen pitää osata syödä itse ennen 8 vuodem ikää. Tein tuon testin päivällä ja ihmettelin samaa. Lusikoiko ne tarhantädit ja eskariopet pilttien nassuun ruoat?!?

Arttorius kirjoitti...

Samoin kun en käsitä niitä siivousjuttuja mitä siinä keskimäärin oli. Ja "minkä ikäisenä pitää pukea ulkovaatteet itse", 7 vuoden ikäisenä tai siivota jyrsijän häkki(12 v). Just..

HelvetinPöllö kirjoitti...

2-vuotias sisarentyttäreni syö itse.

Multa kysyttiin 33-vuotiaana sairaalan teho-osastolla, kun heräilin aivokasvainleikkauksesta (se selittänee teille monta asiaa ;) ), että haluatko, että syötetään. Vastasin nätisti, että ei kiitos, syön itse. Menihän siinä aikaa ja olihan se koomista, mutta söin kuitenkin.

Sittemmin mua ON syötetty kaks vuotta sitten, kun oli äly ämpärissä ja oikea käsi kantositeessä...
Näillä saamme keskiarvoksi 26,66... eli aika paljon yli tuon 8 vuotta...

Nimim. ASIAKASNEUVOJANA aikanaan aloittanut, ilman sitä ei nykyisessä asemassaan olisi :D

Ja vaatteetkin osaan pukea ihan itse....

Arttorius kirjoitti...

:D Taitava!

Liittyyköhän sun aivokasvi/sen leikkaus sinun e-sairauteen?

HelvetinPöllö kirjoitti...

Enkö vaan ookin :D Silloin tarvin vähän apua, kun oikea käsi oli kantositeessä, mutta ihan vähän vaan.

Tohtorin mukaan ei ja joo. Ne on eri puolilla päätä eli käytännössä niillä ei pitäisi eikä voi olla olla mitään tekemistä keskenään, ja vasemmalla ollut kasvi saatiin aikanaan pois kokonaan eikä ole edes kehittänyt mitään arpikudosta. Tää uus paholainen riekkuu oikealla.
Mystinen tietokone.

Arttorius kirjoitti...

Mulla tuli lieviä epileptisiä(?) juttuja plus pääsärkyä päässä ymv kun mun vege ilmoili olemisestaan pari...muutama vuosi sitten. Niin tuli mieleen et liittyykö sinulla menneisyys nykyisyyteen. Ei tartte olla iso vika jos se on päässä :p

HelvetinPöllö kirjoitti...

Mun kasvi kanssa silloin 13 vuotta sitten ilmoitti itsestään parilla kohtauksella; toisesta huonosti murtaen suomea puhuva lääkärirouva sanoi, että "näitä nyt voi olla kenellä tahansa kerran elämässään, jos on kova kuume" ja lähetti kotiin potemaan kuumetta. Toinen tuli parin viikon päästä kotona kun odotin pääsyä tutkimuksiin (onneksi tt-lääkäri otti asian tosissaan ja kirjoitti lähetteen neurologille) ja iskin kynnet miehen käsivarteen (aloitin tämän ns. lankutuksen jo silloin ;) ) ja mies vei tohon toiseen sairaalaan ja ilmoitti, että me ei muuten sitten lähetä täältä mihinkään ennen kuin on selvitetty mikä tätä eukkoa vaivaa. Kolme viikkoa siitä se oli jo leikattu.

Muutenhan tää vika mun päässä on ihan sukuvika :P