keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Brittikartanoiden salaisuudet

Olen tuijotellut pari kertaa ykköseltä keskiviikkoisin tulevaa historiadokumenttisarjaa nimeltä Brittikartanoiden salaisuudet. Viime viikolla vuorossa oli Chatsworthin kartano. Voi tahvo kuinka upeat nurkat ja puutarhat, vesisysteemit, kaikki! Tuli hinku lähteä visiitille sinne(kin). Melkein ehdin ehdottaa vaimolle kevätmatkaa Englantiin, mutta samassa muistin, että meillähän on tuolloin yksi kappale tosi pientä vauvaa näiden nykyisten lisäksi, joten ei kuitenkaan. Todennäköisesti kyseinen kartano on siellä tulevaisuudessakin.

----

Hommasin itselleni partiolaisten joulukalenterin. Joudun varmaan jakamaan sen meillä asuvan naisen kanssa ellen keksi hänelle omaa. Kirjakaupasta löysin mukavia SLL:n joulukortteja. Ihan vaan kaiken varalta, jos joulukorttiaskarteluni ei tuotakaan haluttua lopputulosta. Oikeammin tahdon lähettää yhdelle pikkusiskolleni just sellaisen.

4 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Mulla on noita SLL:n kuvia kirjanmerkkeinä ja ovatten kyllä söpöjä.

Samoin kuin vastasyntyneet vauvat ;-)

Arttorius kirjoitti...

Jotkut eläimet on söpömpiä :P Joskus(hyimua) huvitin itseäni sanomalehden kastetut vauvapärstät-osastolla. Voi mauno miten kahjon näköisiä jotkut naperot :D :D

Marjaana kirjoitti...

Hmm, se muuten on ihan totta, mä olen joskus kans ihmetellyt (hyimuakin) että miksi ihmeessä se omituisen näköinen vastasyntynyt pitää laittaa kaiken kansan ihmeteltäväksi. Mutta vanhempien silmissähän se tietty on maailman suloisin...

Puskissa kirjoitti...

Muutama vuosi sitten katselin Juutuupista BBCn tekemiä realitysarjoja, joissa nykyihmisiä laitetaan asumaan erilaisiin vanhoihin aikakausiin. Niitä löytyy edelleen (esim. Regency house party, The 1900 house ja paras oli Manor house, josta ei näytä enää olevan ensimmäistä jaksoa jaossa), saattaisit sinäkin tykätä niistä. Ne myös valaisevat aika hyvin englantilaisen yhteiskunnan kehitystä parin viime vuosisadan osalta.

Meillä on noita Partion kalenetreita myynnissä.. kamalaa laskea rahoja. Tällä hetkellä meillä on 13 € YLIMÄÄRÄISTÄ. Voi apuva.