torstai 13. marraskuuta 2014

Ikiliikkuja Colgaten tapaan

Hankin yläkerran kylppäriin itselleni sähköhammasharjan, Colgate-merkkisen. Tuotteelle luvataan 30 päivän kokeilujakso, jonka jälkeen hammasharjan voi palauttaa saaden rahat takaisin ellei ole tyytyväinen. Minä en ollut lainkaan, joten nyt haeskelen paikkaa, johon voisin hammasharjani palauttaa. Alakerrassa mulla on Braun, kuten on ollut viimeiset 20 vuotta. Ei pidä vaihtaa hyväksi havaittua mihinkään. Pätee aika moneen asiaan!
1. Pakkauksen ulkopuolella lukee teksti. 2. Pakkauksen sisällä lisätiedot. 3. Colgate.fi, ei minkäänlaista ohjetta lupauksesta huolimatta.

4. Google auttaa. 5. Jaahas, taas uusi sivusto josta palautusohje osoitteineen löytyy. 6. Bullshit. Jälleen samanlainen sivusto josta edelleenkään ei löydy sitä ohjetta saati palautusosoitetta tai niin mitään.

Colgaten tyytyväisyystakuu on näemmä tehty sellaiseksi, että kukaan ei saisi hammasharjastaan euroja takaisin. Pah ja pöh.

4 kommenttia:

Tmu kirjoitti...

Vissii sitä ei ole tarkoituskaan saada palautettua!

Maelka X kirjoitti...

Nerokasta. Pointsit Colgatelle :).

Marra kirjoitti...

Kokeilehan kerrotaanko tuolla numerossa jos sinne soittaa:

Kokeile Colgate® ProClinical™ -sähköhammasharjaa 30 päivän ajan ostopäivästä. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palauta tuote ja kaikki siihen liittyvät osat (varsiosa, harjaspäät, laturi sekä mahdollinen matkakotelo) alkuperäispakkauksessaan sekä alkuperäinen ostokuitti 45 päivän sisällä ostopäivästä hyvitystä varten Colgatelle (posti- ja käsittelykulut poisluettuna). Hyvitys maksetaan 6-8 viikon kuluessa. Palautusosoitteen löydät osoitteesta www.ColgateProClinical.eu.com. Tarkempia lisätietoja antaa Colgaten kuluttajapalvelu 0800 418 080.

Arttorius kirjoitti...

Vaimo koitti soittaa tänään siihen numeroon, mutta kukaan ei vastannut. :]