sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Jos ihmiselläkin olisi häntä

Tuli mieleen eräästä sähköpostista notta miten paljon helpompaa ihmisten välinen kanssakäyminen olisi, jos häntäluun päästä jatkuisi häntä! Hännän asennoista pystyisi tulkitsemaan kaiken sen mitä ei sanota, onko iloinen, surullinen tai tarkoittaako tyyppi mitä sanoo. Tuttavaa näkiessä ja iloisena ylipäätään häntä viuh viuh. Jonkin vieraan kohdatessa häntä on hetken paikallaan sojoksissa, mutta tutustumisnuuskaisun jälkeen se alkaa hieman lepattamaan sitä enempi mitä mukavampi uusi ihminen on. Tosin häntä voisi vaikeuttaa joitakin juttuja kuten, no ei se mitään vaikeuta. Sellainen vaan!

----

Hauska mainos, jonka näin kitimarketin lättytelkoissa. Ei pidä katsoa nälkäisenä.

----

Tajusin vaihteeksi, että yksi maailman parhaista juomalaseista on Coca Cola-lasi. Pätevä, käteen sopiva muotoilu ja lisäksi se ei ole liian painava puolitoistavuotiaallekaan. Meille niitä on kertynyt kotipizzan kaupanpäällisinä. Jostakin pitäisi haalia pari lisää.

----

Talouden veitset pitäisi uusia. Kaikki. Minä typerä älykeijo laitoin joku aika sitten Sanelli-veitseni astianpesukoneeseen ja tyhmyyden multihuipentuma oli vielä se, kun en heti tyhjentänyt astioita ohjelman päättyessä. Prrrh. Nyt veitsissä on ruostepilkkua, kahvat on tyhmät ja mitä vielä, ei ole enää ilo tehdä mitään. On niillä jo ikääkin vissiin 15 vuotta eikä teroitusvaraa juurikaan ole, mutta olisihan ne mennyt vielä vuoden kaksi. Mikään jäykkä hackmanfiskars ei tule kyseeseen, todennäköisesti hankin samaa hyväksi todettua veitsisarjaa, mutta olen katsellut sillä silmällä myös Mac-merkkisiä pilkkojia. Neuvo: Ei kannata pestä veitsiä mitenkään muuten kuin juoksevan veden alla ja kuivaus samantien.

----

Nousin 5.30 askartelemaan joulukortteja. Hilettä ja folioirtotähtiä yms on mahdollista käyttää sotkematta silloin kun muu perhe on vielä unessa. Todellisuudessa nukahdin eilen illalla jo yhdeksältä joten unta ei riittänyt enempään kuin puoli viiteen. Luultavasti masennun ja vaivun itsesääliin, kun katselen Strömssöötä ja siellä askarrellaan jotain ihkua joulukoristetta ja vertaan niitä tekemiini kortteihin. Noh, en vertaa, mutta voisin Arttoriuksen römssö-ohjelman silti tehdä.

----

Urheilua, ulkoilua ja ruoanlaittoa. Tänäkin sunnuntaina.

2 kommenttia:

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Sunnuntaita! Me saatiin häälahjaksi vuonna perna eli öö n. 14 vai 13 vuotta sitten Marttiini-merkkisiä keittiöveitsiä ja ne ovat kaikki säilyneet moitteettomina tähän päivään asti. Tiiä sitten onko vielä laatu samaa, ulkonäkö on ainakin erilainen. Puukkotehdas on Rovaniemellä.

Hei, en haluaisi ittelleni häntää. Olisin telonut sen jo miljuuna kertaa. Musta saa kyllä usein väärän käsityksen, ainakin vieraammat, kun olla mölllötän ja kattelen vaan. En välttämättä hymyile niin paljon vaikka olisin kuinka iloinen tai tohkeissani.

Arttorius kirjoitti...

Sunnuntaita sinneki!
Tosiaan, häntä voisi olla aika epäkäytännöllinen penkatessa tai jumpatessa tai... Ehkä evoluutio/luoja/votevö on tehnyt viisaasti jättäessään hännän pois meiltä ihmeisiltä.

Marttiini mullakin on puukkopuukkona ja hyvä onkin, mutta suurella todennäköisyydellä päädyn noihin samoihin. :D