keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Keskiviikkoiset karvat


Titityyh. Parta katosi. Minulla oli koe sen suhteen siedänkö elämistä viikon ilman naaman sheivaamista, mutta äsken saunan jälkeen fiuh fauh normiparraksi jälleen. Huuh. Oli viikko pitkä aika kuten myös parta.

----

En välttämättä tahtoisi olla lohjalaisen kaivurikuskin nutussa tällä hetkellä. Miljoonan elisan ja saunalahden asiakkaan intervepit ja joidenkin puheluyhteyksien pimeäksi saaminen on loistosuoritus! Vieläkin (mobi)netti toimii tosi hitaalla, mutta eipä tässä kiire ole. Tuntuu hiukan myös hassulta miten operaattorin langat on yhdessä ojassa, jos yhden katkeaminen pimentää koko maan verkon.

2 kommenttia:

Marra kirjoitti...

Jep, meikä joutui tänään poistumaan töistä jo ennen aamukahdeksaa, kun iski ärhäkkä vatsatauti. Pari kertaa pitkin päivää nukkumisen ja pöntön pystyssä pitämisen lomassa olen kokeillut päästä tsekkaamaan edes sähköpostit ja eihän ollutkaan mitään verkkoa... Tässä yöllä sitten käytin vielä koiran hätsynpikaa pihalla ja tulin kokeileen, josko netti toimii ja nythän se toimii!

Just viime viikolla meillä vaihtui netti Sonerasta Elisaan ja heti tällä viikolla sitten joku kaivurikuski tökkää just meidän linjaan! Nih, valitusta märinää ja muuta sellaista!

Arttorius kirjoitti...

Iääh, mulla oli parempi päivä kuin sulla! :/ Toivottavasti olotila parempi, ökötauti on kammo.
Nyt vissiin netit toimii kuin pitääkin.