lauantai 29. marraskuuta 2014

Köyhyys ja Hesari, osa 1991988

Onnellinen elämäni köyhänä

Lainan ja muiden asumiskulujen, vakuutusten ja päivähoitomaksujen jälkeen summasta jää noin 1 200 euroa. Sillä katetaan ruuat, autoilu, harrastukset ja vaatteet.
"Melkein aina kaikki mitä tulee, menee yhä. Tänään oli palkkapäivä, ja eilen tilillä oli 15 euroa."

Jälleen yksi "köyhä" perhe x muutama. HS osaa jotenkin aina löytää nuo oman elämänsä köyhät, jotka todellisuudessa sitä ei ole. Hoh.

10 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Sanattomaksi vetää tuommonen "köyhyys".

Arttorius kirjoitti...

Niinpä. Hesari ei kovinkaan hyvin taida tuota köyhyysjournalismiaan.

Puskissa kirjoitti...

Köyhä.. mä saan melkein tuon verran (pari sataa enemmän) nettopalkkaa.

Arttorius kirjoitti...

Tuo köyhä perhe on mainitusta summasta saanut kaikki pakolliset ja monet vapaaehtoiset menot katettua. Onhan se toki silloin köyhyyttä :p

Puskissa kirjoitti...

Jep.. Hesari tosiaan löytää nämä köyhät. Viimeksi alkusyksystä oli joku opiskelijanuorukainen, joka asui Eirassa ja vlitti, kun oli niin surkeaa kun rahat ei riitä kahvilan latteen tjsp.

Anonyymi kirjoitti...

Siinähän olet blogisti huolissasi köyhistä, kun itse imuroit samaan aikaan ahnaana pääomatuloja oikeasti köyhiltä vuokralaisiltasi joita on lukuisia sanojesi mukaan! Kaltaisesi keinottelijat ansaitsisi ankarat veroseuraamukset...Hyi helvetti mitä tekopyhyyttä!

Arttorius kirjoitti...

No mutta hei, et olekaan ulissut moneen aikaan!
Kyllä en ole tässä blogitekstissä pisaraakaan huolestunut köyhistä, huomio wannabe-köyhissä joilla on monen tonnin kuukausitulot kuten se selviää.
Höh, eikö google auttanut selvittämään vuokralaisten lukumäärää? Eikä tämä kommentti siihen tuo lisää tietoa, vaikka lypsy on kova, voi voi. :[

Marjaana kirjoitti...

Osui ja upposi, näemmä!

MÄ näen kyllä tekopyhyyttä ihan jossain toisaalla...

Arttorius kirjoitti...

Niin teki. :] Sama tyyppi ennenkin tästä samasta aiheesta, raasu haluaa tietää vuokralaisten määrän + paljonko saan vuokratuloja. Kipeetä puuhaa.

e l i n a kirjoitti...

siis onhan se nyt ihan täyttä vääryyttä kuule jos on asuntoja joita vuokraa jollekin ihmisille! karseeta nilkkiyttä, kerrassaan! ei pitäisi olla, ei. kenelläkään mitään asuntoja kuule. niin että vuokralaiset sillan alle asustelemaan kun asuntojen vuokraus on pahasta. :P :D