sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Miksei...

kukaan tule soittamaan tunnelmallista kitaramusiikkia taustalle, kun fiksaan jotakin vehjettä tai teen leipää? Eikä kukaan ole ottamassa lähikuvaa videokameralla lähelläni olevista esineistä joissa näyn utuisasti taustalla? Haluun strömssööseen asumaan! Jämpti on näin. Tai sitten mä voin vaan jatkaa asumista tässä nykyisessä kodossa, koska parempaa ei ole.

5 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Sää voisit viraapelihomminas ruveta tekeen semmosta tv-sarjaa sieltä teijän talolta niinku se Anu Harkki aikoinaan. Mikä sen sarjan nimi ny oli...hetkinen. Kysyn Googlelta.... Ratulahan se oliki, joo. Siinä sää sit voisit leipoo leipää ja timprata ja joku soittais kohtalokkaasti kitaralla ja kyllä se utukin sieltä varmaan järjestyis, ku oikeen nätisti ohjaajalta pyytäsit. Ja vaimo ja lapset sit aina välillä vilahtais sopivasti taustalla, että tulis susta semmone reilun ja rehtin perheenisän esikuva. Kahtosin!

Arttorius kirjoitti...

Ratula! :D Mikä nimi. Muistan jonkun mainoksen tuosta.
Siis eikö musta välity rehti ja reilu perheenisän esikuva jo nyt, häh? Pitää vissiin alkaa tekemään sitä ohjelmaa.
Mulla on pari noita strömssöön daamia instagrammissa seurannassa, liki joka päivä ihmeiset loihtivat jotakin hienoa askartelua, neverever osaisi tehdä niitä mut voin korjata ratkoreita ja entisöidä huonekaluja. Silti mulla on aika tekeminen ylipäätään että pääsen ohjelmani kanssa samanlaiseen suosioon kuin tuo römssöö. Joka on kiva ohjelma mut joskus aiheuttaa hulvattomia kohtauksia minussa kun kaikki on joko ihanasti rempallaan tai just niin pööfekt kaikki.

Maelka X kirjoitti...

Nobody`s perfect ;).

e l i n a kirjoitti...

Ratula, se on nykyään mun siskon kesäpaikka :) ihan järkkyihana tila. Ikivanhoja piharakennuksia ja se päätalokin <3 laita vaimo kitarakursseille niin johan hän alkaa rämpyttämääb sulle elävää taustamusiikkia ��

Arttorius kirjoitti...

Se taitaa osata soittaa kitaraa, mutta en kuitenkaan halua sitä soittelemaan mun lifestyleohjelmaan :D