lauantai 6. joulukuuta 2014

10 mielipidettä

Matkimus vaimon siskon blogitekstistä.

1. Raitainen paita on kiva. Tietty monenlaiset muutkin paidat, mutta raidoista pidän varmaan eniten sillä perusteella, että niitä usein on päällä.


2. Huivi on kiva asia. Isona perustan huippusuositun muotiplokin ja alan kärttämään vennes ja ja cauritsilta ihkuja syksyn uutuuksia keväisin ja talvisin syön hüperfuudeja jotka nekin olen saanut gratis.
Raitainen paita ja huivi on erittäin hyvä kombo.

3. "Tämä postaus on tehty yhteistyössä..." Jatkoa äskeiseen. Olen alkanut tosi paljon kyllästymään blogeihin, joissa on jatkuvasti jotakin yhteishitsintyösitäjatätä. Ennen jaksoin lukea, jos asia oli kiinnostava, mutta nyt blääh-reaktio välittömästi. Myös liiat linkit yyyh. Tätä blogia tai elämääni ei sponsoroi kukaan, paitsi tavallaan vaimo, joka maksoi eilen sähkölaskun ja kaivon tyhjennyksen. Mutta muut tekee mitä haluaa ja jonka tuntee hyväksi. Myös jokin yleinen blogiblääh vaivaa, en jaksa lukea paitsi lukea äkkiä ja sitten fiu.

4. Anteromertarannan "selostus" on rasittavaa. Simpsonien mainoskatkolla tulee usein joku mainos jossa ko. henkilö kiekuu. Hyi.

5. Joulukuussa lattedädinä(kahviloissa istuskelu) oleminen on tavallista hauskempaa joulukoristelluissa kaupoissa. Eilen himmasin tovin ihmisiä katsellen sellolaisessa kahvipaikassa vaimon ja naperoiden kanssa.

6. Tazza. Hyvän makuinen kaakao eikä maidon maku siinä ällötä, kun maito ei maistu lainkaan. Kotona teen ainoastaan vanhoutenista ja vedestä kaakaoni, mutta tassaa silloin kun lattedädiys.

7. Mielenosoittaminen on ok. Ihan valtavan tositositositositosi oo ja koo. Mielipiteen ilmaiseminen, sananvapaus ja kokoontumisvapaus, kaikki ne määritellään perustuslaissa. Silloin ei ole ok, kun rikotaan paikkoja ja käytetään väkivaltaa. Olen lähdössä kohta döihin illaksi sinne missä erinäisiä kinkereitä järkätään ja toivon ettei tiedossa olisi viime vuoden kaltaista ääliöintiä rettelöitsijöiden toimesta. Veikkaan silti muuta, kun intervepissä kerrotaan neuvoja kuinka hevoselle saa tuotettua epämukavaa oloa valoista ja paukkeesta.

8. Kotona oleminen lasten kanssa on yksi maailman parhaista asioista mitä on.

9. Säättelijät on rasittavia. "Siis sit kun sä teet niinku noin, niin sit sä tiedät tehneesi just noin! Sä voit niinku tietää niistäneesi kun sulla on ollut viikon flunssa. Sit sä olet ihan nenä punaisena ja sit sun ulkonäkö on niinku hetkeksi tosi epähehkee, mutta sä voit lohduttautua sillä, että sä hehkut taas viikon päästä entiselläsi."

10. Useat murteet hyh, kuten savo ja turku. Hyh.

+ 1: Sisustusmietelauseet joita törtätään kyltteihin ja tarroihin joita vuorostaan väki länttää seiniinsä yms. = Urgh. 

9 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Home sweet home! Home is where heart is! Always kiss me goodnight! Home is where our story begins! Ps. I love you.

Ü

HelvetinPöllö kirjoitti...

Oikea savon murre on parasta murretta mitä on, koska hämäläisillä ei oo omaa murretta.
Minttukaakao Paulig Cupsolo -nimisellä turhakkeella on parasta.
Itse tehty piparkakkutaikina on parasta (kun ei jaksanutkaan leipoa siitä pipareita)
Muusta en nyt tiedä. Paitsi ett hei, me ollaan kun Sirpa ja Teemu Selänne: ei tarvi aamulla lähteä mihinkään ja illalla vietetään rauhallista perhe.elämää. Tosin kahdestaan. Ja vähemmällä rahalla. Mutta muuten ollaan niin kuin ne.

Johanna kirjoitti...

Koukeroiset tarratekstit <3 <3 Niistähän se kodikkuus vahvasti syntyy. Yyh.
Arvasin keväällä, että E:n hoitopaikka oli virhe, kun näin isot koukerotekstit englanniksi keittiön seinällä.

Onneksi ei sentään savoksi. Kirjoitettu savo on kidutusta.

Arttorius kirjoitti...

Yök!

HP, pidän hämäläisyydestä just siksi kun mitään murretta ei ole. Paitsi päijäthämäläiset monasti puottaa sen deen pois, sekin hyh, mutta siedettävämpää kuin hirveä savo tai turku tmv. :]
En tiiä mitä Seljänteen perhe tekee mutta teillä tuskin siippa käy kesäisin vokottelemassa muita misuja kuin kotona asuvaa ja roudaa niitä ympäri kyliä ja meriä.

Johanna, mikään koti ei ole oikea koti ilman koukeroisia sisustustarroja. Hoitopaikassakin se tiedettiin, sinä et vaan tajua ;]

marrasthetics kirjoitti...

Mä inhoan kans yli kaiken sisustustarratekstejä tai mitä ne nyt onkaan. Ei meille sellaisia, EI.

Jep, mieltä voi osoittaa ja sen tuleekin olla sallittua, mutta ilkivalta ja väkivalta on syvältä. Ja sitten sellaiset, jotka riehuu ihan riehumisen ilosta ilman mitään messagea edes, ne vasta syvältä onkin. Ja niiden kohdalla raivostun täysin, jotka kykenee tekeen väkivaltaa viattomille hevosille, kuten viime vuonna... Miten kukaan voi edes pystyä sellaiseen???? Syytön se hevonen on kaikkeen, mutta joku hakkaa mailalla tai viiltää, hyi yäk!!!

Mua kanssa huvittaa/surettaa aina, kun näkee Selänteiden parisuhdehaastatteluja ja oli semmonenkin otsikko tässä kerran, että pitkän suhteemme salaisuus on intohimo. Teki vain mieli kysyä, että niin kenen kanssa... Valitettavasti kun perheen isän toiminta on inhottavaa ja näkyvää, ihan osunut omaankin tuttavapiiriin. Huoh......

Arttorius kirjoitti...

Heh, mun vaimo sanoi saman lehtiotsikon kaupassa joskus nähtyään että kenenkä kanssa :] Temppu on kuljetellut noita hoidokkejaan täällä kylillä ja lähivesillä kursailematta avoimesti ja sitten tosi monelta kuullut samaa että vieras riista kiinnostaa. Joskus mun läheistä ihmistä pokaili myös. Mut mikäs siinä, jos sellaista on sovittu ja kumpaisellekin se sopii. Vähän luulen että kulissit ryskähtelee parin vuoden sisään alas. Jostain syystä pressi kohtelee jäbää silkkihanskoin, se voisi hatuttaa kun siitä on tehty sellainen sankari että hyh.

Hevosia ei taidettu nyt kolhia, en ainakaan kuullut. Jollakin oli laserosoitin, mutta nyppäsin sen klopilta pois. Pölkkypäät rikkoo ja särkee, säälittävää sellainen mielenosoittelu.

Marra kirjoitti...

Mä kans veikkaan, että jos Temppu nyt rupee hengaileen enempi Suomessa noin eläkkeellä, niin jossain kohtaa on pakko rysähtää. Ekana kuulin asiasta jääkiekkoihmisiltä, silloin vielä mietin, onko totta, mutta sitten kun sattui hommiin työkaverin erittäin hyvän ystävän kanssa, niin sitten totesin, että joo, näin se taitaa valitettavasti olla. Ja siitä lähtien oonkin miettinyt, että tietääköhän rouva, kun kaikki muut kyllä tuntuu tietävän. Jostain syystä tosiaan media ei ole tarttunut asiaan, vaikka monen muun kohdalla tartutaan vähempäänkin.

Viime vuonna oli surku täällä katsella pienyrittäjien rikottuja ikkunoita ja uutisten perusteella näytti olevan tänä vuonna sama meininki siellä pääkaupungissa. Plaah, mokomat...

Arttorius kirjoitti...

Musta tuntuu että ei voi olla tietämättä. Mut ehkä sitten katsoo läpi sormien kun taloudellinen puoli on turvattu, kenties rouva itse samalla tavalla viettää omaa elämää. Vaikka mistäs noista tietää. Mä luulen että TS maksaa rahaa juorulehdille että ei julkaise tietojaan.

jaanaba.fitfashion.fi kirjoitti...

Eih miks mää tulin tänne kommenttilootaan jonka teksti on ryöstäytynyt ihan muihin asioihin mitä ajattelin, liian raskasta tekstiä mun silmille nyt Teemusta. Iso nyyh.