lauantai 27. joulukuuta 2014

Alexin helmat

1) Kävin tilaamassa Askosta omaan lukunörttinurkkaan lojutuolin. Mua nauratti tuolissa istuessani, kun myyjäihminen kysyi haluanko Alexini helmoilla vai ilman helmoja. Tsihihihi, nojatuolini on transu. Juu ei ole, Alex tulee ilman helmoja kuten sohvakin on. Harmillisesti nojatuolin saapumiseen menee yli kuukausi jopa kaksi, mutta enköhän selviä. Siihen saakka lojun lattialla kuten tähänkin saakka.

2) Tämä(kin) päivä on ollut loistava ulkoaktiviteettien parissa. Kuten kelkkamäessä, puuhommissa ja yleisessä ulkoloisimisessa. Keho on huutanut itseensä vielä enemmän tuoreravintoa kuin yleensä ja siihen huutoon vastasin syömällä lounaaksi meillä asuvan naisen itselleen tekemän salaattiannoksen ja nätisti pilkotut porkkanat. Oho sori ei ollut vahinko!

3) Huomenna kylän laskettelurinteeseen, silityslauta jalkoihin ja menoksi! Sitä ennen on tarkistettava tapaturmavakuutuksen voimassaolo. Mun piti mennä isoolle kylälle pyörimään maailmanpyörässä, mutta menen mieluiten mäkeen tutkimaan kuinka nopeasti siellä pystyy laskemaan.

12 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

Transutuoli kuulostaa ...hmm... hassulta!

Mun kroppa huutaa viherpöperöpirtelöitä kans. Täytynee kuunnella sitä ja sur sur surautta asioita. Äsken söin fetasalaatin - burf

Arttorius kirjoitti...

Surrurur sinnekin! :D
Mullo taas pian satoa ohrasta ja vehnästä, sitä surruurur niin kyllä tulee hyvää vihreetä.

Mun mielestä alex-niminen sohva on epäilyttävä. Tai ylipäätään poikien nimiä huonekaluilla. Nojatuoli, etenkin tuo(kuin myös mun sohva) vaikuttaa hieman feminiiniseltä. Ei sellaisen nimi ole silloin Alex vaikka toisaalta onhan Alex naisenkin nimi. Öööh.

Tää ropotti stalkkaa vieläkin! En käsitä kuinka sen saisi pois! Möh.

Anonyymi kirjoitti...

1300 euroa yhdestä ainoasta tuolista?Kierrätyskeskuksista saa kympillä täysin hyviä tuoleja, mutta helppohan se on kun rahaa on mitä jaella kauppojen kassoilla toisillekin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ikeasta saa samanlaisen parilla sadalla, kun uutta on oltava. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S09830490/

Arttorius kirjoitti...

Joo yhdestä, kun kahta en tarvitse. Kun nyt näit vaivaa ja tsekkasit tuolin hinnan, näit varmaan senkin että -30% saa yhdestä normihintaisesta tuotteesta. Linkkaamanne ikea-tuoli ei ole sama kuin se jonka hankin. Tilaamani tuoli kestänee 15 vuotta tuosta vaan, kuten sohva on kestänyt jo 10 vuotta ja näyttää yhä kuin uudelta. (Siis oletuksena on että kestää vähintään 25 vuotta.)
Kauankos ikeasonta kestää? Vuoden? Kolme? En myöskään harrasta riistotyövoimalla tehtyä kertakäyttöroinaa.

Maelka X kirjoitti...

Olihan munki sit pakko käydä tätä elintasotuolia kahtomassa.

Onko siinä selkänojaa olleskaaan vai onko noi tyynyt vaan niin suhteettoman isot? Ei sillä kyllä oikeestaan mitään väliä ole. En ole moista kummiskaan ostamassa. Kunhan pohin.

Arttorius kirjoitti...

Alexissa on hyvä selkä :] Hänessä on hyvä istua miten tahansa kun on leviä ja tymäkät käsinojat.

Maelka X kirjoitti...

Pääasia, että voi istua kippurassa.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Niin, en minäkään kyllä tuommoista tuolia meille ostaisi. En vaikka saisi vielä halvemmalla kuin -30 %. Johtuu kyllä suurimmaksi osaksi siitä, ettei se mahdu meillä mihinkään.

Että sammoista tänään :D AM kuulemma voitti lotossa \o/

Marjaana kirjoitti...

Kyllä Alexin syliin on hyvä käpertyä sitten kun tulee.

(Ja Mä En Kestä Näitä Anoja - mitä se kenellekään kuuluu mihin (laatutavaraan - mä en ostaisi Ikeasta mitään lautasliinoja kummempaa enää) sä omat ihan ite tienaamasi ja omilla viisailla valinnoillasi ansaitsemasi rahat laitat?)

Mitä pyytettömään hyväntekeväisyyteen tulee, niin pyhä Sylvi etteikö sitäkään saisi tehdä - ja sitten toisessa blogissa sitä taas kuulutetaan. Mä En Kestä.

elina kirjoitti...

Melkonen möykky tuo alex. Ei minusta kovin feminiininen. Varmasti ihana istua, olisi ihana käpertyä tuollaiseen. Minulla askon sohva ikää viisitoista vuotta ja nimeltään mama sekä nojatuoli, iältään kuusikymmentä vuotta. Kumpikin oikeaa puuta, eikä mitään lastulevyä. Koskaan ei kannata ostaa halpissarjaa, eikä ainakaan lapsityövoimalla tuotettua. Hintansa haukkuu varmasti, kun on kestävä.

Arttorius kirjoitti...

TÄnks kommenteista. Nyt pistän kommentiston sulki kun en enää halua kuulla mtn mun hienosta tulevasta tuolista :D Iso se on, mutta niin on minäkin :D