maanantai 15. joulukuuta 2014

Korvaako Fortum?

Hakee löytämättä

lohi poni 18 - Ai mikähä?

kello puvun kanssa - Puvun kanssa käytän samoja mitä nytkin, mutta valitsen tumman nahkarannekkeisen tai toisen metallirannekkeisesta. Mikään sirokätisen paperinpyörittelijän pikkuinen pukukello ei sovi mulle. Muille miekkosille suositus notta ei ainakaan sykemittari tai muu muovihökötys.

polttopuuta halvalla 20 euroa kuutio? - Ilmeisesti ilmaiseksi pitäisi saada kaikki eikä polttopuuyrittäjän duunia arvosteta, mutta kai sitä jostain sitten halvallakin saa. Isommissa erissä varsinkin. Jos itse toimittaisin polttopuuta vielä pitäisin hintana, tjaa, en tiedäkään. Oma aikani on nykyisin kallista, joten olisi kalliit polttopuut.

www.s-kanava.fi - Eikö olisi ollut helpompaa kirjoittaa kokonainen osoite sinne riville eikä guugletella?

nyk valmistujaiset - En tiedä miten ennen ja nykyään valmistuminen eroaa toisistaan. Kahvia ja nisua, siitä on hyvä lähteä!

millainen puhelin liittymä bali - Varmaan paikallinen balilainen prepaid olisi jeespoks.

raiskaus perätön - Valitettavasti on sellaisia naisia, jotka aamulla katumapäälle tullessa kehittävät raiskausstoorin edellisillasta ettei petos mahdolliselle puolisolle paljastuisi ja onhan noita.
Huom: Perättömäksi raiskausilmoitukseksi ei katsota sitä ettei syytettä voida nostaa näytön puuttuessa ja tapaus raukeaa. Mikäli ihminen raiskataan, soittoa 112 heti eli mahdollisimman pian ja lääkäriin/ensiapuun/sairaalaan/poliisilaitokselle.

saunaradio langaton - On olemassa suihkuradio, mutta entä saunaradio? Sellainen kiukaaseen integroitu olis jees! Not.

lusikka asento - Myönnän hölmöyteni, mutta pitkään luulin asian liittyvän ainoastaan seksiin. Soohyimua. Mutta eihän noin voi ainakaan nukkua kukaan! Hiukset suussa, käsi puutuu ja kuuma koska ihmisen kuuluu nukkua eri peiton alla, jos sängyssä on uniseuraa.

Korvaako Fortum terveyshaitat jotka aiheutuvat etäluettavsita mittareista
Kyllä ei korvaa, siksi kannattaa päällystää mittari mahdollisimman pian paksulla alumiinifoliokääreellä ja maadoittaa itsensä isovarpaasta terveyshaittojen minimoimiseksi!

6 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

*lähtee ostamaan foliota*

paitsi ettei mulla olekaan etäluettavaa mittaria. Ihmiset on outoja!

Arttorius kirjoitti...

Teidän etäluettava mittari sijaitsee vissiin talojakamossa, pannuhuoneessa tai teknisessä tilassa. Sinnekin kantsii käydä heittämässä foliorulla! Ihan käsittämättömiä juttuja ihmiset hakee.

Johanna kirjoitti...

:D
Nää on huikeita. Kerta toisensa jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Mä kierrän tästä lähtien pannuhuoneen kaukaa tai laitan f-hatun päähän kun lähestyn sitä.

Folio tosin loppu kun väkersin siitä viikunakakun aluspahville koristuksen. Pitää mennä kauppaan.

(Se sama joka ei jaksa kirjautua kun on menossa nukkumaan)

Arttorius kirjoitti...

Johanna, jo vain. Mitä mielessä ihmisellä, joka hakee kokonaista nettisivua googlella? Ei voi tajuta. :]

Marra kirjoitti...

Vielä kummallisempaa on se, että ihminen joka hakee googlella kokonaista nettisivua, sitä s-kanavaa, klikkaa itsensä tänne! WHAT???