torstai 11. joulukuuta 2014

Olisiko oma koti mitään?

http://www.metro.fi/uutiset/a1387808712580

"Espoo voisi olla luomu- ja lähiruuan tukemisessa edelläkävijä ja valistaa vanhempia terveellisestä ruuasta. Lapsilla pitäisi olla edes yksi paikka, missä he saisivat varmasti terveellistä, ravitsevaa ja puhdasta ruokaa", sanoo toinen äiti Laakakiven päiväkodilta, Elina Jaatinen. Hän toivoisi, että asiaa suostuttaisiin ratkomaan yhteistyössä vanhempien kanssa.

Voisiko äiti Jaatinen alkaa panostamaan siihen omaan himaan mitä tulee siihen "edes yhteen paikkaan". Taas saatu nimi lehteen. Kas kun ei ole vielä järkyttyneitä perheenäitejä toitottamassa käsittämättömiä mielipiteitään.

6 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Jaahas, että meijän Mintulle voita, naapurin Kallelle Flooraa ja tolle peräkylän Iitalle Beceliä. Mitä muuta sais olla? Voi äiti näitä vaatimuksia. Että iha yksillöllisten toiveitten mukaan ruvettain ruokaa valmistamaan ja hankkimaan päiväkoteihin. Voi tsiisus!

Kotonaan jokainen syököön omien terveyskäsityksien mukaan. Joukkoruokailussa on aikas mahoton jokaisen toiveita täyttää. Allergiat ymmärrän, mutta muuten syökööt tai olkoot syömättä mitä tarjolla on. Perusterveellistä ruokaa kouluissa/päiväkodeissa kummiski tarjotaan. Ihme häröilyä!

Arttorius kirjoitti...

Joopa. Kotonaan voi sukkuloida noissa, allergiat erikseen. Ihmeellistä kyllä.

Mistä lähtien omaan blogiin vastatessa täytyy laittaa sanavahvistus? Merkillistä pelleilyä sekin!

Maelka X kirjoitti...

Ärsyttää vaan, ku ihmiset ei osaa nykyjään olla kiitollisia mistään.

Mulle kävi kerran kans niin, että kyseli salasanavahvistusta omaan blogiin kommentoinnista. Huomasin sit, että olinki kirjautuneena toiselle gmail tililleni. Sillä se herjas.

Arttorius kirjoitti...

Mä oon kirj. ainoastaan blogisähköpostiin/bloggeriin mutta silti pyytää vahvistusta. Joo mä spämmäänkin omaan blogiin kohottavan pillerin mainoksia!

Marjaana kirjoitti...

Lopeta Arttorius se spämmääminen niin pääset helpommalla (omaan blogiin) ;-)

Toi koko kohu oli taas näitä tarkoitushakuisia. Vaikka sä tiedät mut luomuhörhöksi niin ei tulis mieleen nipottaa jostain tuollaisesta. Kotona tehdään miten tehdään ja päviäkodissa ja koulussa otetaan se mitä tarjotaan. Ja nimen omaan kotona huolehditaan siitä oman ajatusmaailman mukaisesta syömisestä, muita ei siihen tarvi mukaan valjastaa. Ugh!

Arttorius kirjoitti...

Mäkin luomuhörhö mut en silti kajahda noin jos tenavalle joku tarjoaa ruisleipää joka ei oo luomua :D Mietin et onko noi vanhemmat tosissaan sanonut noin vai onko toimittaja veivannut omaan muotoon jutut. Joka tapauksessa pölkkyä sakkia.