maanantai 15. joulukuuta 2014

Seitsemän kertaa jul

Matkin kirjastonjohtajaa.

1. Uskotko joulupukkiin tai tonttuihin?

Joulupukkiin tietysti! Tontut on sen stalkkaavia alivuokralaisia tai todennäköisesti orjia eli ihmiskauppaahan siellä harjoitetaan, mutta menköön. Tontut on monesti hieman häiriintyneitä, joten orjuus vissiin sopii niiden pirtaan.

2. Kirjoititko joulupukille?

En, mutta lapsena joo. Joulupukki vastasikin. Toivoin itselleni sähköjunarataa. Sain, mutta vasta seuraavana vuonna. Märklin junarata, tallessa vielä, käy ja kukkuu. Isä teki mulle styroksista luolan siihen jonka hän maalasi harmaan kallion väriseksi.

3. Onko kinkku joulupöydän kunkku vai selviätkö ilmankin?

Kunkku on porkkanalaatikko, terriinit, gratiinit ja juustot. Tänä vuonna jouluaaton vietämme ystäväperheen tykönä, mutta kotonakin syömme sitten illalla, tietty.

4. Noloin saamani joululahja tai lahjojen jakoon liittyvä muisto?

Varmaan sellainen kun aloin vollottamaan, kun pikkusiskot sai rattikelkan mutta mä en! :/ Tunsin pakahtuvani, koska olin sellaista toivonut kauan. Enkä saanut! Elämästä katosi ilo siihen paikkaan luultavasti tunniksi tai kahdeksi, kun jostakin löytyi suuri paketti, joka piti sisällään minulle tarkoitetun rattikelkan. Voi onnea!

5. Onko joku joululahja jäänyt käyttämättä tai kaapin perille notkumaan?

Ei ole...eiku kylläpä. Sain joskus lasna joltakin kaukaiselta sukulaistädiltä pitkät pappakuviokalsarit kokoa L.

6. Milloin ja millä tavalla koristelette kuusen?

Tulevana viikonloppuna. Kotimaiselta yrittäjältä ostettu(eka kerta 45 vuoteen!) joulupuu saa kodin keskeltä tupaa. Siksi, koska en raaski ottaa yhtäkään puuta tontiltamme vaikka niitä olisi enkä jaksa ekoökökuusta(juurineen) roudata. Koristeeksi pipareita ja olkikoristeita ja muita sekalaisia. Talouden kissoilla tiedossa bileet!

7. Ostatko kotiisi joulukukkia? Mikä on joulukukkasi?

En, koska haju ja myrkky. Jos jokin joulukasvi pitäisi hankkia niin tulilatva. Mieluusti silti näillä nykyisillä kasveilla mennään, vaikka tulppaaneja tulee hajasijoiteltua missä niitä yleensäkin on.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sä olit nopee!

(Marjaana, joka ei jaksanut enää kirjautua)

Arttorius kirjoitti...

Mä en tajua miksi tämä sanavahvistus ei katoa, vaikka olen asetuksista tällännyt pois!

Mut olin nopea. Piti saada muuta ajateltavaa kuin mitä ajattelin. :]

Marjaana kirjoitti...

Sun pitää todistaa itse itsellesi ettet ole robotti? Todellakin: hölmö blogger!

Arttorius kirjoitti...

Joo ja myös muilta kommentoijilta pitäisi olla sanavahvistus pois, mutta ei vaan ole kun vaimon luurista katsastin jossa hän oli kirjautunut omalle tililleen. Tyhmää!