lauantai 31. tammikuuta 2015

Onnea Helsinki!

Kukkenhaimi tungettaneen kaupunginjohtajan toimesta väkisin. Nyt ahtaalle alueelle survotaan vielä lisää ufopytinkiä keskustakirjaston toimesta.

Veikkaus notta suomalaista verokantoa rakennuttamistoiminta ei lisää senttiäkään. Aliurakoitsijan aliurakoitsija roudaa baltiasta ja blokin maista väkeä rakentamaan(ei mitään vikaa siinä kunhan verot maksettaisi Suomeen mutkun ei makseta) ulkomailta roudatusta puusta sadan miljoonan tyhjää tilaa. Sata miljoonaa pursuaa ensin 150 miljoonaksi ja sitten se onkin yhtäkkiä 200 miljoonaa.

----

Hesari on kunnostautunut erinäisten torailujen toisten osapuolten näkökantojen esiin nostamisessa. Tällä kertaa Söderskärin majakkaan liittyen. Jutun selatessa läpi löytyy vain pettyneen epäilyiä uuden vuokralaisen suhteen. Ei ihan hedelmällinen lähestymistapa yhteistyökuvioita ajatellen.

Majakoihin liittyen kotikylällä alkaa päivällä Majakan valo-niminen setti, jossa esitetään majakka-aiheisia dokumentteja ja elokuvia. Sinne minä kera yhden lapsen.

7 kommenttia:

Marjaana kirjoitti...

En usko hetkeäkään kunnallispoliitikkojen vakuutteluja, että keskustakirjaston rakentaminen ei millään lailla vaaranna lähikirjastojen asemaa.

Lähikirjasto on lähikirjasto eikä sitä korvaa mikään kalliilla rahalla tehty imagopytinki. Nih!

Hyvää leffaa - onko se lyhyt kun uskallat mennä ;-)

Arttorius kirjoitti...

Näitä on monia, lyhyitä ja sitten pitkä. Mulla on törkeästi puhelin yleisötilaisuudessa siten että kuuluu ääni ja tärinät mikäli vaimolta tulee soitto tai viesti.

Mun mielestä Helsingissä on toimiva kirjastokolonni, mutta mistä lie tullut hinku ilmaa rakentaa. Pöh.

Marra kirjoitti...

Mun mielestä on hävyttömyyden huippu rakentaa joku kukkenheimi näinä aikoina. Siihen menee tosi paljon rahaa ihan hukkaan, jolle olis tärkeämpiä ja akuutteja käyttökohteita. Eikä työllistävätkään vaikutukset taatusti kohdistu suomalaisiin, joten mitään hyötyä koko kolossista...

Jotenkin sellaista suomalaista typeryyttä äärimmillään, että mennään tähänkin "halpaan"...

Argh! En vain kestä sitä, että uuden lastensairaalahankkeen käynnistämiseksi täytyy kerätä kansalaisilta rahaa, mutta sitten joku kukkenheim voidaan vain pykätä pystyyn. Joillakin on arvot vähän vinksallaan.....

Arttorius kirjoitti...

Joo ja kun kukkenhaimi on torpattu mun mielestäni 2-3 kertaan eri valtuustoissa. Mut kaupungin voideltu Pajunen sitä lobbaa. Siksikin kiinnostaisi tietää kuinka paljolla sitä on lahjottu ja minkä tahojen toimesta. :D

Puskissa kirjoitti...

Osoittaa vain, kuinka eri maailmoissa kaupunkilaiset ja kaupungin päättäjät elävät. Keskustakurjasto ja Kukkenhaimi, niin kyllä murheet unohtuu..

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin tänne, kun syntymäpostauksessa ei ollut kommentointimahdollisuutta. Tsemppiä, päivä kerrallaan ja hetki kerrallaan. Ei oikein ole sanoja. Lämpöisiä ajatuksia.

-Salamanteri

Arttorius kirjoitti...

Kiitos