maanantai 20. huhtikuuta 2015

Et voi olla tosissasi


Tämän päivän Hesarin mielipideosastolta. Kilpeläisen Tuomas taitaa olla hyymörmiehiä. Vaan eipä taida.

5 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Tässä tarkkanäköisessä mielipiteessä jätettiin kokonaan huomioimatta, että kotiinsa on moni kuollut. Laittakaamme siis kypärät päähän het herättyämme.Piip!

HelvetinPöllö kirjoitti...

Mulla oli ystävär, joka laiskuttaan piti konttausikäisellä lapsellaan styroxkypärää kotona. Kyllä, laiskuttaan. Ei tarvinnut nousta sohvalta katsomaan mitä lapsi tekee ja missä menee, kun ei ollut vaaraa, että kolauttaa päänsä.
No kouluajat oli sitten asia erikseen, niistä en tiedä mitään, kun välimme katkesivat, mutta kun lapsi oli täyttänyt 18 ja saanut ajokortin ja auton, niin ensimmäisellä reissulla - kun piti kavereille näyttää, että kyllä mä osaan, auto meni lunastuskuntoon ja hyvä ettei koko jengi autossakin. Olisko ollut syytä ollut olla kypärät päässä autossakin. Siis ihan normiautoillessa, ei mistään ralliautoilusta suljetulla rataosuudella ollut kyse.

Marra kirjoitti...

Muistan sellaisen tapauksen niiltä ajoilta kun olin teini, kun uutisoitiin tapauksesta, jossa lapsi oli kiipeillyt puussa pyöräilykypärä päässä ja jäänytkin siitä kypärästä kiinni sinne puuhun ja hirttäytynyt hengiltä. Vanhemmat tietty oli varmaan ollut aluksi tyytyväisiä, kun lapsella oli kypärä, jos putoaa puusta, mutta toisin kävi. Ei ne kypärätkään sovi joka tilanteeseen, voi käydä myös köpelösti...

Puskissa kirjoitti...

Selvä Darwin-palkintoehdokas tämä tohtori.

Arttorius kirjoitti...

Olisi kiva tietää tallaileeko ehdottaja itse kävelykypärä päässään ja miltä kaikilta asioilta kypärä on hänet varjellut :]