keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Metsää omistava poliisi saa ison puutilin

Tarkalleen ottaen ensi viikolla. Verojen(mainittu!) jälkeenkin tulevalla puutilillä elelisi herroiksi, mutta tietysti panostan tulevaisuuteen.Metsänomistajana on hyvä olla. On hienoa tietää tuottavansa puuta metsäteollisuuden käyttöön, siitä moneen tarpeeseen sekä myös olla osaltaan nostamassa Suomen kituuttavaa vientiä takaisin paremmaksi. Jotkut typerykset kuvittelevat, että puita ei saisi kaataa, että vain "tukkikokoinen" puu on korjuukypsää, heh. Tosiasiassa tukkipuun lisäksi sitä puuta pitää kaataa, että väki saisi vessa- ja talouspaperinsa, lehtiin ja kirjoihin sivuja, eristeitä torppiinsa ja niin edelleen. Mutta eihän sitäkään yksinkertaisilla himmeleillä varustetut puskapahvit kykene tajuamaan.

On mukavaa elää rauhassa, kun olen aikoinaan tehnyt viisaita päätöksiä, ottanut yrittäjän riskejä ja niiden päätösten lisäksi tehnyt todella paljon ja vielä enemmän töitä. Kannatti, koska siitä syystä voinkin nykyisin lähinnä himmailla ja tehdä mitä itse haluan. Koti on luonnollisesti velaton sekä muutenkin on turvattu tilanne loppuelämäksi. Jotkut surkimukset ovat tehneet mukamas paljon töitä ja nyt kaikenlaisilla kyvyttömyyseläkkeillä ollessaan joutuvat maksamaan lainoja ja elämään lantteja laskien tarjouslihoja(yök!) marketista koluten muuttuen vuosien saatossa samalla katkeriksi umpimielisiksi, ilkeiksi ja kieroiksi ikäviksi ihmisiksi, jotka vihaavat ja inhoavat kaikkea iloa maailmassa. Olisi kamalaa olla sellainen! Kuka järkikääpiö edes hoitaa asiansa niin surkeasti että vielä eläkkeestä joutuu maksamaan pirttilainaa? Huh.

Lisäksi minulla on superhieno perhe, kolme upeaa lasta ja hyvä vaimo. Kotitöiden lisäksi saan tehdä töitä Suomen yhdessä parhaista organisaatiosta. Saan harrastaa mieleisiäni asioita, liikkua, käydä näyttelyissä ja reissaamassa, mitä vain, jos haluan. Kaiken ilon lisäksi olen hyvinvoiva ja terve, kiitos Suomen loistavan julkisen terveydenhuollon.

Ei voisi parempaa elämä olla. ❤


Kiitti.

13 kommenttia:

Maelka X kirjoitti...

Toivon, että tää on provo.

Anonyymi kirjoitti...

Hyi helvetti mikä ylimielinen kusipää!

Terv. Sairaseläkeläinen ilman omaa syytä

Johanna kirjoitti...

:)

HelvetinPöllö kirjoitti...

Miten osasitkin kirjoittaa aiheesta just tänään, kun AM:n kanssa todettiin, ettei me kai sitt olla vielä(kään) tarpeeks persaukisia, kun ei jakseta somessa joka jessuksen päivä valittaa, kuinka kurjaa meidän elämä on :D

Marjaana kirjoitti...

Mä tykkään susta edelleen <3

Lotta kirjoitti...

Kih.

Anonyymi kirjoitti...

olet oksettava! YÖK itsellesi!

Puskissa kirjoitti...

Omista valinnoistahan asiat aika pitkälti ovat kiinni :)

Arttorius kirjoitti...

<3

Teksti taisi jo mennä sinne mihin oli tarkoituskin. Näppärimmät varmasti hokasi että hernekeittoa ei kannata vielä keitostella. :-]

sirpa kirjoitti...

Hmm, vaikka itselläni on asiat hyvin ja tämä oli provosointia, tuntui siitä huolimatta pahalta lukea tällaista tekstiä.

Arttorius kirjoitti...

Hienoa, se oli tarkoituskin.

Eniten hienoa se, että muuan älyrajoitteinen blogisti on viimein minut jättänyt rauhaan. Teki siis tehtävänsä. Jos julkaisisin yhdessä nipussa saamani anonyymit kommentit ja kipeät mailit niin muuan korttitalo romahtaisi tai mikä hökkeli onkaan. Mut enhän toki niin tee, ainakaan vielä, annan ääliön pitää yllä tekohyväistä statustaan "hyväntekijänä" ja kertoen uroteoistaan ihkupihkussa blogissaan.

Ratakiskona notta tämä teksti on kohdennettu yhdelle ainoalle pöpille ja oli vaikea ja epäminua edes kirjoittaa.

Läheisihmiseni ja muutama blogisti tietää mikä tämän kamalan ykän takana on. Siksikin minulle on ihan sama voiko joku pahoin tällaista lukiessa, kun todellisuus on kaikkea muuta miten ihmisistä ajattelen.

sirpa kirjoitti...

No tuo helpotti, tää oli siis sisäpiirin juttuja. Aika pitkään olen blogiasi lukenut ja tämä ei tuntunut sun tekstiltä ollenkaan.

Arttorius kirjoitti...

Jotakin sellaista kai.
Minä panttasin varmaan pari viikkoa kun en edes melkein uskaltanut julkaista :D Mm. äidilleni kerroin että ei ole pojasta tullut ureapäätä, vaikka saattaa lähipäivinä kirjoittaa kamalaa ykää. :]