maanantai 11. toukokuuta 2015

Jos olisin esihenkilö kaupassa

...siirtäisin muihin tehtäviin muutamaksi päiväksi ihmisen kassalta, jonka kaula on purtu ällöttävän näköiseksi tai vaatisin ihmistä asentamaan jonkinsortin huivin itseensä.

Kyllä en ymmärrä, että epäsiistin näköisten törkykasojen annetaan olla asiakaspalvelutehtävissä. Kertoo mm. veltosta esimiestoiminnasta, kun rasvaleti ja hanttapulit loikoilee ryhdittömänä kassahihnan päällä asiakkaita odotellessa. Pääkaupunkiseudulla näemmä on tokmannitarjoustalo, jossa ketään ei kiinnosta minkälaisen kuvan laakista ryysyrannan joosepit ja irmelit antaa.

6 kommenttia:

Antti-ihana kirjoitti...

Jätitkö tavarat koppaan? ;)

Marra kirjoitti...

No mut jos se esimies sattuu edustaan samaa lookkia? :D :D

Tai mutta toisaalta, eihän sinne Kyösti Kakkosen firmaan saa töihin mitään muita kun ryysyrannan väkeä. Taannoinhan se herra Kakkonen ehdotti, että esim. vappuna pitäs olla töissä, mutta antaa kaikki rahat valtiolle. Työn juhla niin kuin nääs ja muutenkin kaikki arkipyhät pitäisi lopettaa, kun tulee niin kalliiksi työnantajalle ja tosiaan vappuna työntekijät töihin, mutta palkat kokonaisuudessaan verona valtiolle. Sataprosenttinen vero siis, näin se herra pari vuotta sitten selitti.

Jotta juu ei, ei kai tollanen kovin siistejä työntekijöitä saakaan...

Arttorius kirjoitti...

Antti, ei, mutta tietysti kirjootin palautetta sähköpostitse :D

Marra, en tiedä, joku hällävälisti vässykkä joka tapauksessa oltava. Tuon harrastamani kaupan kohdalla ennenkin kaikenlaista epäsiistiä tyyppiä, mutta ei juuri muissa saman ketjun marketeissa. Ko. kauppa on yleisilmeeltäkiin epäsiisti, tavaraa lojuu pitkin käytäviä ja on kuin jokin remontti menossa vaikka ei ole. Oli vain matkan varrella, oli asioitava fritsukaulaisen kanssa. Hyh.

Puskissa kirjoitti...

Eräänä kesänä tukussa oli kassaneitinä tytteli, jolla oli lävistykset molemmissa poskissa juuri hymykuopan kohdalla. Mun oli purtava itseäni kieleen, etten olisi kysynyt siltä, että laittaako hän sitten vapaalla ollessaan niihin langat, joista vetämällä saa hymyn esiin...

Anonyymi kirjoitti...

epäsiistiä on rikkinäiset farkutkin, paikatut antais edes sen kuvan että viitsii korjata.

Arttorius kirjoitti...

Pusk, hyyh :D

Anoblööm jep ja nyyh, olisi kauheeta, jos joutuisi asumaan sellaisen rikkipolvifarkun kanssa :/ :[