maanantai 18. toukokuuta 2015

Keksiviesti

Valitettavasti en ole n. satavuotias harmaatukkainen naisia häiritsevä ryhmäviestittelijä, mutta yritän edes.

 Kato peipi mun keksiä! Valitettavasti se ei ole enää kuuma, mutta tosi hyvä kuitenkin.

Uuh, mikä ihana keksi! Kuiva ja rapsahtava, työnnetään suuhun usein sellaisenaan tai vähän purren. Toimituksen aikana pitää nielaista ja lopuksi keksiä harrastavat ovat yleensä vielä hymyileväisempiä kuin aiemmin.

Tota joo, kyllä on huono. Ei ihan lähde keksiosastokaan. Keksi on silti hyvää.

2 kommenttia:

Noota Fudge kirjoitti...

Kyllä mä ainakin ääneen nauroin. :)

Oon jossain määrin mukana ko. puolueen toiminnassa, enimmäkseen onneksi äänestäjänä. Missasin siis herran päivänpiristykset. "Varo vaari sitä viagraa, saattaa pumppu pamahtaa..." olisinkin vain vastaillut.

Tosin viestit vuotaneet naiset olivat kuulemma itse olleet mukana tuhmien puhumisessa. Joka tapauksessa onneksi paljastivat viestit, olisi muuten jäänyt viikon huumoripläjäys piiloon. "Onko vako auki? ... Käykö vanha siemen..." Radio Rockin viestien käsittely tänään oli aika loistava muuten.

Arttorius kirjoitti...

Hyi hiisi. En viitsinyt aukaista ko. aihiota käsitteleviä juttuja kun ei vaan jaksa. Jotain tuollaisia sitten, typerä äijä.

Suhteessa/jossakin ko. viestit toimii ja on paikallaan mut ei voi tajuta kuinka kukaan tuntemattomalle edes viitsii. Tosin en tajua montaa muutakaan käytösmallia mitä jotkut ihmiset harjoittaa. :-]