sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Misc.

Mereen ei kyllästy ikinä. Eikä auringonlaskuihin ja nousuihin. 

  
Metsässä on aina hyvä sää.

Lempivauvallani on nipistävät sormet ja myttyräsukat.


Muutamana päivänä olen keitellyt kerkkäsiirappia. Tuli erinomaista ja se riittää tulevaksi vuodeksi. Parina päivänä aamiainenkin on koostunut mm. puusta.

----

Milloin nilkkasukkia on alettu kutsumaan sneakersukiksi? Miksi naisihmisten vaatteisiin käytetään vähempi kangasta kuin miesten? Sama koskee jo lastenvaatteitakin. Vanhemmalle tyttärelle katselin shortseja haluamallaan värityksellä. Lilan väriset shortsit oli paljon lyhyemmät mitä sinivihreät poikalapsille tarkoitetut. Ei toki vielä aikuisten ryysyjen veroisesti, mutta siitä se lähtee.

6 kommenttia:

e l i n a kirjoitti...

Jep, ja kolmiobikineitä pikkulapsille 😳 ihankuin ne edes pysyisi päällä. Itse tykkään tytölläni ihan kokouikkareista, mutta myydään niitä kivoja tarpeeksi peittäviä bikineitäkin lapsille, en tajua että joku edes valmistaa noita pikkupikkubikineitä pienille lapsille, saati sitten niitä ostaa 😁
Mutta metsä on aina kaunis, ja meri myös. Meri varsinkin!

Arttorius kirjoitti...

Täällä olevilla kahdella naperolla on joko syntymäasu tai sitten uimapöksyt. Niin ja sellanen kokouima-asu myös, mutta sekin siksi ettei aurinkorasvaa tartte lotrata niin paljoa. Kyllä ei ole pikkulapsille suunnatuissa bikineissä mitään järkeä. Ehtivät kyllä myöhemminkin!

Anonyymi kirjoitti...

Syntymäasu suvun mökillä ja omilla reissuilla, julkisilla rannoilla kokouima-asu. Huomasin viimevuonna yhden setähenkilön kameran kanssa uimarannalla ja aina zoomasi kohti pikkutyttöjä. Häivyimme tosi pikaisesti.
Tämä mummo on tarkka noista lapsille suunnatuista asuista, enkä kelpuuta teinivaatteita kolmevuotiaalle.
Ihania kesäpäiviä.
Me lähdemme kahdeksi kuukaudeksi merelle, asdumme paatissa ja seilaamme minne huvittaa ja jos ei huvita pysymme satamassa:D
t. elina

60luvunnahkahousut.com kirjoitti...

Ei kyllästy, ei todellakaan. Mulla tuo kerkkähomma on vasta suunnitteilla. Torstaina aion meloa saareen keräämään kerkkiä ja sitten keittohommiin.

Arttorius kirjoitti...

Elina, kiitos kommentista. Mukava kuulla kesäsuunnitelmistanne. Toivottavasti voit hyvin! Hyvää veneilykesää!
Mekin ollaan käyty parilla retkellä, mutta ei vielä yöreissulla viileyksien(ja lämmittimen epäkuntoisuuden) takia.

Arttorius kirjoitti...

60-luv, siirappi on hyvää. Nyt taitaa olla viimeisiä hetkiä keräämiseen, alkaa olla suuria. Mutta ei vielä myöhäistä.