sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Sunnuntai

Toukokuun liputuspäivä numero 3, vielä muutama jäljellä. Taas ylihuomenna lippu hulmuaa. Tänään leuhutettiin sinivalkoista äitienpäivän johdosta. Mielestäni melko turha päivä, joskin meillä asuvalle naiselle eilen tein kakun, vaikkei makeaa meillä kukaan oikein syö. (Olisi pitänyt grillata.)

Huolimatta nuivasta asenteestani olen päivittäin siitä iloinen, kun lapsillani on loistava äiti.

Onkohan tasavallan presidentiltä vielä saanut mitalia kukaan äiti, joka olisi synnyttänyt 19 lasta joista 5 kpl erikoistapausta, joka sitoo ympäri vuorokaudeksi. Sama tapaus on ollut 29 lapselle sijaisäiti, joista kaikki tulevat vaikeista kotioloista. Näistäkin on kolme kuuroa ja yksi rampa. Äitihenkilö on jäänyt leskeksi 23 vuotta sitten ja nyt näiden 24 vuoden aikana ollut yksin vastuussa kymmenistä lapsista ja pistetään bonukseksi vastuu suuren maatilan emännyydestä. Että kyllä sellainen tietysti pitää palkita! Millään keravalaisella yksinhuoltajalla ei ole ainakaan mitään saumaa saada purlitsereita. Tjoo, olen tylsä.

----

Maailmaan on taas ilmaantunut virhe. Valkoinen Palmolive käsisaippua tukkii nopeasti saippuapumpun, mikään muu saippua ei sitä tee. Sitä pitää vähän löysentää vedellä, mutta ei pitäisi olla tarkoitus. Muun väristä palmoliveä en halua. Bliw ei kelpaa palmoliven apajille. 

Ei kommentteja: