lauantai 16. toukokuuta 2015

Tahtoisin materiaa

  •  70/80-luvun ja/tai 50/60-luvun Pepsi-mainoskyltin
En oikein tiedä minkälaisen. Itselleni ko. juoma ei ole uponnut koskaan(join 1. kertaa mitään limua ollessani 23 tms) enkä vieläkään kofeiinin aiheuttaman höhlän olon takia voi juoda kuin maksimissaan pienen lasillisen.(Silti dingdong on taattu.) Mut joo, 80-luvun logosta tulee mieleen mm. 90-luvun reenireissut maailmalle ja kaikki muu sekä 80-luvun elokuvat. Vanhemmalla kuviolla ei ole mitään erityistä muistikuvaa, se vain on hieno.

  • Kiss-Kiss-peltirasian
Olen satavarma, että jossakin minulla on sellainen, mutta en tiedä missä. Valitettavasti niitä(karamelleja että rasioita) ei enää ole uusmyynnissä, joten mikäli sellaisen hienouden jostain löytää, joutuu pulittamaan lukuisia kymppejä. Silti olen ehkä(tuskin kumminkaan) sen useamman kympin valmis maksamaan, jos sellainen eteen tulee.


  • Ohileikkaavat Fiskars-oksasakset
Vasureille tarkoitettu pro-malli. Sellaista ei ole, on vain molempikätinen malli, mutta niissä ei ole läheskään yhtä hyvä pito-ote kuin oikeakätiselle. Olen luultavasti pari kolme kertaa kirjoittanut pyynnön voisiko sellaisen ottaa mallistoon edes pariksi kaudeksi, mutta vieläkään noub. Siihen asti leikkaan oksiani fiskarssin (toki hyvillä) saksilla, joiden käytön aikana tuntuu että ei nämä istu.

Lisäksi haluaisin palata ajassa menneeseen ja olla heittämättä kruunukorkkikokoelmaani roskiin. Keräsin monen monituista vuotta tenavana korkkeja, niitä kertyi satoja erilaisia. Sitten minusta tuli nuori mies, joka muutti ripeällä tahdilla lapsuudenkodistaan ja karsi ne korkit matkasta.

4 kommenttia:

HelvetinPöllö kirjoitti...

Jos oikeasti vanhaa materiaa kaipaat, sitä löydät Villähteeltä, kaupasta nimeltä Kylähullu. Ja Villähteen löydät tietysti kartalta :) Noh helpotan vähäsen; Lahden ja Nastolan välillä, vanhan tien varrella.

Ihan mahtava kauppa. Sieltä löytyy sekin, mitä et tiennyt tarvitsevasi. Maanantaisin se on kiinni, silloin sinne ei kannata pyrkiä.

Ne korkitkin voi vaikka löytyä sieltä ;)

Arttorius kirjoitti...

Tänks föör tip! Toivon löytäväni mirrikarkkipurkin lähempää kun ei taida olla menoja peehämeeseen hetkeen.
10 vuotta Lahen sinisissä riitti ehkä takomaan pitäjän kartan päähän :D
Korkeista mun isältä tuli viesti et ne on tallessa, luulin viskonneeni kiertoon ne.

HelvetinPöllö kirjoitti...

Jos joku mirrikarkkipurkki sieltä joskus silmiin osuu, saatan sen hyvään hintaan ostaa ja tehdä siitä sitten sun kanssa kauppoja ;)

Marra kirjoitti...

Multa löytyy kiss kiss -purkki, mutta siitä on hävinnyt kansi :( Mutta jos kanneton versio kelpaa, niin täältä saat purkin :)