sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Havaintoja ympäröivästä maailmasta

Ei aivan mahdu kaikki kaupanpäällisenä saatavaan peltipurkkiin ostettaessa kaksi säkkiä Jyväshyvän kaura- ja suklaapisarakeksejä(jotain epämääräisiä omenadiibadaabakeksejä ilmestynyt myös mutta ei sellaisia kukaan hanki). Moni ei jää ulkopuoliseksi, mutta jää silti.

Oltermanni on uusi Edam. Edamia en ole syönyt kuukausiin, saati hankkinut. Valion Oltermiehen 17% on syrjäyttänyt Valion edamin perusjuustona. Suurimpana syynä ensin pakotejuustojen edukkuus, myöhemmin Pirsman hintojen lasku. Oltermanni taitaa olla astetta paremman makuista kuin edam.

Commafeed(.com) syrjäyttänee Inoreaderin syötteenlukijana. Inoon on tullut typeriä mainoksia plus blogien lukeminen sitä kautta tahmaantunut ikäväksi sekä mobiilisti että läppärillä.
Ne pienet erot. Luen välillä tekstiä maalaamalla sitä. Yleensä nettisivuilla ei tule mitään typeriä vaihtoehtoja tai härpäkkeitä maalauksen aikana, mutta ir:ssa alkoi tulla tyhmän uudistuksen jälkeen.
Commafeed on sellainen kuin pitääkin. Lisäksi se puhuu suomea, joskin taidan vaihtaa sen lontooksi koska se on outoa.

Lempivauvallani on vauhti päällä koko ajan. Kohta hääp varmaan osallistuu uimakilpailuihin tai lähtee vesilintujen kanssa merille raajojen viipottamisesta päätellen. Älä lähde ihan vielä, mennään taas huomenna uimahalliin.

35-40 vuotta sitten haltsattu tasapaino rullalaudan päällä ja pari noloa pomppua ko. vehkeellä onnistui vielä perjantaina enotettavan laudalla.


Harrison Ford on ollut mukana myös huonoissa elokuvissa. Katsoin aamulla perjantaina joltakin kanavalta tulleen Random Hearts-elokuvan enkä muista koska olisin yhtä surkean shaibaa lefaa katsonutkaan.

Salihousut ovat palanneet - naisille. Miksi? Havaintoja Helsinki-päivän konsertissa nuorilla naisilla lukuisia.

Äsken lenkillä ollessani tunsin oloni luultavasti samaksi kuin miltä golfkentän ruoholta tuntuu sadettimen alla sumutuksesta ja pienistä vesipisaroista päätellen.

5 kommenttia:

e l i n a kirjoitti...

oltermanni on ehdottoman parasta leivänpäällysjuustoa. mulle juusto on aina ollut ehdoton juttu, vaikka olisi joskus muinoin ollutkin tiukkaa rahoissa, käytin vähäisetkin pennoseni juustoon, sillä ilman juustoa leipä maistuu tyhjältä :D pienet on ilot! ja on kyllä halventunut ihan reippaasti, ennenhän se maksoi seitsemisen euroa, nyt vain 4,5tms..

Marra kirjoitti...

Mäkin luen tekstiä väliin maalaamalla. Jotenkin helpompi hahmottaa, jos on pitkä teksti. Melkein jo luulin olevani ainutlaatuinen :D

Maelka X kirjoitti...

Salihousut, jippiah jee. On ollu aina mun inhokkeja niin miehillä ku naisillakin. Varsinki kankaiden kuviointi oli aikas järkkyä. En tiedä tosin miltä 2000-luvulle päivitetyt versiot näyttää. Luulen, etten halua tietääkkään :).

Hyvä, ku mainihit ton peltipurkin. Muistin siitä, että kesäkuun alussa ilmesty uusi Arabian piilopaikka aiheinen JuhlaMokka kahvirasia. Pitää juosta ostamaan.

Arttorius kirjoitti...

Elina, joo se oli ennen tuon hintaista. Hirmuisesti ilmaa siis! Kiva silti kun hinta laski. Meillä menee melkein kaksi juustokönttiä viikossa. Hyvää o.

Marra, hyvä sitten että muutkin. Pidän itseäni hieman dillenä ko. ominaisuuden takia. Silti kirjaa luen ihan normaalisti, siinäkin voisi vetää sormea tekstiä pitkin, mutta tietokoneen kautta toista.

Maelka, etkö aio hankkia salihousuja! Höh. Huomasitko kun käytin blogiasi hyödyksi :D

Ai ilmestyi, mä olen tykästynyt siihen piilopaikka-teemaan. En vaan itselleni viitsi ostaa mukeja tms kun on riittävästi entuudestaan. Sen sijaan lapseni sai hankitettua itselleen kivan mukin itselleen viikonloppuna. https://www.prisma.fi/fi/prisma/arabia-pihapiiri-muki-03-l Nyt siitä onkin juonut kaikki nesteensä. Täytyy varmaan vanhemmallekin lapselle, koska on viitteitä että saattaa tulla sellainen mielihalu hänellekin.

Maelka X kirjoitti...

Juuh,huomasin :). Kiva muki.